Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv Out sorunu

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

vestelin 32 inç 50 hz pixellence tv lerinden aldım, ve bilgisayardan s-video kablosu kullanarak görüntü aktardım second desktop şeklinde kullanıyorum. Görüntü tv'ye gidiyor ama yazıları okumak çok zor, bulanık ve ekran karıncalı. Bunun için yapabileceğim bişey var mı?

ekran kartım radeon 9550 bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
vga kablosu aldım şimdi, bağladım iyi güzel gayet de bir türlü ekrana uyan çözünürlüğü bulamıyorum. 1080p görüntüyü zaten ekran kartı gönderemiyo ama, 1280x720 yani televizyonun desteklediği 720p ye ayarladığım an çözünürlüğü saçmasapan bi şekilde gözüküyor desktop. Yardımcı olabilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sole bisi war
lcd televizyon ve ekranlarin natural resolutionu wardir
yane ekrandaki piksel sayisidir bu
deistiremessin
bu sayidan farli bi sekilde kullanmaya calisirsan resulitonu ekranda yamulmalar olur
cunku televizyon kendisi bu goruntuyu buyutup kucultup kullanir
ttek cozumu yane mukemmel gorunutunun tek caresi televizyonun natural resolutionu neyse onna kullanmak
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan bi çözüm ürettim şu görüntünün ekrana tam oturmasına, paint açtım 300x300 pixel yaptm paintteki boş sayfayı. Oturdum tek tek bütün çözünürlükleri deneyip elimde cetvelle ölçtüm kare olucak mı diye. Anca 1360x768 çözünürlükte oldu. E iyi de bu tvnin normal çözünürlüğü 1920x1080 ya da 1280x720 değil mi? Bu çözünürlüğe ayarladığımda neden tutmuyor?

Bir de hazır yakalamışken sorayım, hd film izlerken kasma yapması işlemci kaynaklı mıdır ekran kartı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...