RayCharles Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 vestelin 32 inç 50 hz pixellence tv lerinden aldım, ve bilgisayardan s-video kablosu kullanarak görüntü aktardım second desktop şeklinde kullanıyorum. Görüntü tv'ye gidiyor ama yazıları okumak çok zor, bulanık ve ekran karıncalı. Bunun için yapabileceğim bişey var mı? ekran kartım radeon 9550 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 vga yada hdmi bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hdmi çıkışı yok ekran kartında ama vga kablosu almam gerekicek sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 vga kablosu aldım şimdi, bağladım iyi güzel gayet de bir türlü ekrana uyan çözünürlüğü bulamıyorum. 1080p görüntüyü zaten ekran kartı gönderemiyo ama, 1280x720 yani televizyonun desteklediği 720p ye ayarladığım an çözünürlüğü saçmasapan bi şekilde gözüküyor desktop. Yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 simdi sole bisi war lcd televizyon ve ekranlarin natural resolutionu wardir yane ekrandaki piksel sayisidir bu deistiremessin bu sayidan farli bi sekilde kullanmaya calisirsan resulitonu ekranda yamulmalar olur cunku televizyon kendisi bu goruntuyu buyutup kucultup kullanir ttek cozumu yane mukemmel gorunutunun tek caresi televizyonun natural resolutionu neyse onna kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 s-videodan başka çözüm üretemezsen denemişsindir belki ama windows dpi ını değiştir. en azından okunaklı olsun yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 enteresan bi çözüm ürettim şu görüntünün ekrana tam oturmasına, paint açtım 300x300 pixel yaptm paintteki boş sayfayı. Oturdum tek tek bütün çözünürlükleri deneyip elimde cetvelle ölçtüm kare olucak mı diye. Anca 1360x768 çözünürlükte oldu. E iyi de bu tvnin normal çözünürlüğü 1920x1080 ya da 1280x720 değil mi? Bu çözünürlüğe ayarladığımda neden tutmuyor? Bir de hazır yakalamışken sorayım, hd film izlerken kasma yapması işlemci kaynaklı mıdır ekran kartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 islemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar