delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dartanian said: Ben hala ddos ne bilmiyorum. cidden ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Cons said: genel mod forumundan fizban said: özelden insanlara sövüyor, siteye ddos atmış - jahrein süresiz ban sizi trollemiş, kusura bakmayın ama salaksınız. son iki gunde sağlam küfür aldım, demek ki iyi yönetiyorum forumu. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kız admin lazım siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 FİZBAN BİRAZ SERTSİN AMA YÖNETİM TARZINI BEĞENİYORUM. BENİ TAHRİK EDİYOR BU GÜÇLÜ DURUŞUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi bir insan fizbandan nasıl banlanır ya.. adamın tolerans sınırı ço kyğksek lan.. hani adamı rl delirtiyorum yine de sabrediyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar