Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bazen yeni sekme açtığımda 0.5 sny felan takılıyor nadiren biraz daha uzun 2-3 saniye felan.. çözemedim neden olduğunu o takılma olduğunda yanıt vermiyo gözüküyor sinir bişi varmı bu konu hakkında bi deneyimi yada çözüm önerisi olan? 32 bit win7 home premium var fayır fox da son versiyonu göze batıcak bi tema yada eklenti yok virüs/trojen yok makinada yeni sayılır ram işlemci hede yüksek sinir oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben de sadece milliyet açıksa yapıyor onu. nasıl bir kodlaması varsa sitenin, direk yavaşlıyor firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kullandıgın antivirusun antiphising antimalware vs... gibi toolbarları varsa onlar yapıyo olabilir. bendede aynı sorun vardı bitdefender kullanıyorum antiphishing açık oldugunda inanılmaz yavas acılıyo tum tarayıcılar. seninde bu tarz bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar