Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.egonomik.com/2010/03/ashley-nicole-monical-ian-lee-gelevera-deresi/ ahah helal be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oha çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şivesiz iyi olmuyo bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 turkcede zor bence disardan ogrenmesi ii kapmislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 negzel soyluyo gurban olduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ahah şive bile var. güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Güzel söylemişler. Şarkının kendisi bir "şey" ama o şeyi açıklayacak kelime yok daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kötü ya bence.bağlantıyı iyi dinlememişler kafadan yanlış söyluyorlar tabi takdir yine de başka dilde sarkı zor iş ki koma fln amerikalıya zor.bi' de Brenna MAc Crimmon http://www.youtube.com/watch?v=QpLN3KRjsW0 la kıyaslamış olabilirim istemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hatunun gideri var şarkıyı dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AHAHA fistana katılıyorum ama ben dinledim ablamızın ayrıca mypage midir neyse odnan var bir de youtube sayfası var fln ayrıca videoda s,tyen giymemiş mandalinalar belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 irin said: kötü ya bence.bağlantıyı iyi dinlememişler kafadan yanlış söyluyorlar tabi takdir yine de başka dilde sarkı zor iş ki koma fln amerikalıya zor.bi' de Brenna MAc Crimmon http://www.youtube.com/watch?v=QpLN3KRjsW0 la kıyaslamış olabilirim istemeden bu kadını çok severim çok daşşaklıdır sesi her şarkısını beğeniyle dinleriz teşekkür ederiz /sib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BabacumMostors said: AHAHA fistana katılıyorum ama ben dinledim ablamızın ayrıca mypage midir neyse odnan var bir de youtube sayfası var fln ayrıca videoda s,tyen giymemiş mandalinalar belli oluyorseni müstakbel kayınbabana söliycem görsün müstakbel damadının sapıklıklarını :D:D Ayrıca ablanın gideri var ve sesi de çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar