Aik0 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hp pavalion dv6000 marka laptopuma format attım windows 7 64 bit kurdum sürücüleri yükledim. wireless ile internete girmeye calıstıgım zaman sorunsuz bir şekilde giriyor fakat ethernet kablosunu takıp denediğim zaman baglantıyı sağlayamıyorum.trobleshooting yaptım şöyle bişe dedi bana; http://www.resimupload.com/ds548221800_hata.html modemin cdsini mi kurmam gerek çözemedim bi türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bi tepki verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 eternet ile bağlanıcaksan herhangi bi yazılıma gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 peki niye bağlanmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar