Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Harika! http://www.facebook.com/video/video.php?v=353838515931&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bakalim acildi mi acilmadi mi ilk defa goruyorum, acilmamistir +ohannes, super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ne kadar ilgi duyan var bilmiyorum ama zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BU SPORA YÜREK DAYANMAZ Duruş : √ Bakış : √ Güzellik: √ Şekil : √ Kalite : √ Estetik : √ Zerafet : √ Letafet : √ Uyum : √ Herbişi : √ Test Edildi, Onaylandı... 10 Numara Kusursuz • YASAL UYARI: BU UYARI T.B.M.M. TARAFINDAN KARAR ALINDI VE SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANDI. T.C YASASININ 0906 MADDESİ GEREĞİNCE ŞEKER HASTALARI BU VIDEOYU IZLEMESIN BU SPORA YÜREK DAYANMAZ ÇOK hoşş allah nazardan korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 YAPMAK İSTİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sağlammış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 feci sakat yanlız lan, amatörü olmaz ki bunun direk dağa girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 giiir nolucak etraf pamuk gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 asıl bu paraşütsüz kanatlı bi elbiseyle atlayanlar vardı onun videosu olsaydı, mükemmeldi o da http://www.youtube.com/watch?v=GIXwge-bhjg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bunu yapsam sora yaşayasım kalmaz şeeerlerde fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben de amatör olarak yamaç paraşütü yaptım ama bu adamlar aşmış bayaa. en ufak bir yanlışta ya da ters bir rüzgarda, ki rüzgarın hangi yönden estiği çok önemli, tepeye yapışabilirsin. yamaç paraşütü gibi de değil yani. yedek atmaya kalkmadan kendini yerde bulur hatta çığa bile sebep olabilirsin. helal olsun valla, bol güven özveri ve tecrübeye sahipmiş elemanlar. edit: çiğ ne lan sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yuuuuuuuh resmen canım çekti laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 KahnX said: asıl bu paraşütsüz kanatlı bi elbiseyle atlayanlar vardı onun videosu olsaydı, mükemmeldi o da http://www.youtube.com/watch?v=GIXwge-bhjg&feature=related asdfasfdsafsa bu ne olm SALAAAAH diyo adam sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "oah, putain! ca va?" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İlk video harika. Ne kadar imrendiğimi anlatamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 videoyu izlerken advanture tarzı bi oyun oynuyomuş gibi hissettim, bi de müzik cok hoş. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mirwais disco science olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dasaaa said: mirwais disco science olması lazım teşekkürler, bi yerden hatırlıyorum ama bunu cıkaramadım. tekrar duyunca aklıma geldi ve dinlemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 insan götü donar, uçulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 FromTheHell said: insan götü donar, uçulmaz. gotunu koruyacaksin oyle ucabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yamaç paraşütüyle böyle pike yapılabildiğini bilmiyordum, şaşırdım. manyak ibneler ya, ben de istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bizim bi arkada$ felc oldu. oldum olasi sevmem bu tur alengirli sporlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar