mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=100686026633642&ref=nf umarım açılmamış ve vahiy gelmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 WELCOME TO ... gerisini getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHHAHAHAHAHAHAH ben ilk kez gordum onun icin sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ığghhhh! efekti beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kafana kutsal kitap düssün berk. Alleahin sopasi hep seninle olsun berk. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 %100 açılmıştır. eski biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahahah abi vahiy carpmis adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 of almanyada bi de bu. salak almancilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ahahahaheahaeha adam makineye restart atmış adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vahiy diye arayıp ilk 3 sayfaya baktım yoktu ben de açtım ayrıca komik ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 zikrimi aksatmadan hergün çekiyorum !! ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben ilk defa gördüm. ahahahahah rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yıl 99 windows 98 yükledim videolarım klasöründe bu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yannız adamdan gelen uh sesi duke nukemde kullanacak bi eşya yokken space e basınca çıkan ses fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kastamonuda ilk televizyonu biz almistik, bi hafta sonra da bu vidyoyu gostermislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 And the oscar goes toooo üç kağıtçı iskendeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bella said: ben ilk defa gördüm. ıh sesi mükemmel ama ya sanki vahiy gelmiyo da adam içinden çıkarıyo vahiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben de ilk defa gordum. bi de... ... ... ... ... IH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bizim bir müşteri bunun müridi. Mehdi efendi hazretleri diyor ahsdhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sene 1930-32 fln işte bir gün John'a (Logie Baird) gitmiştim çay içmeye baktım tırım kırım abuk subuk bir şeyle uğraşıyor dedim "la coni napıyorsun?" dedi "bak bundan görünü çıkacak tee amcam gillerin evini göreceğiz kablo döşedim oradan buraya" dedi e çallıor mu?" diye sordum daha denemediğini ama tam da çalıltırmak üzere olduğunu söyledi "ben yapayım mı? bak kırmam söz" dedim izin verdi besmeleyi çekmemle düğmeye basmam bir oldu.. önce bu krarip makinanın ampulü ısındı etti fln derken bir şeyler görünmeye başladı ve bu nur yüzlü amcanın yüzü gözüktü ses yok tabii daha hani önce görüntü gelsi sesi halelderiz demiş john amcanın ağzı oynamıştı etmişdi sorna durmuştu "aha görüntü, dındu " derken titreyip konuşmaya devam etmişti.. meğersem o görüntünüb aslı buymuş yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 simdi de typolari temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 51 k zikirdeymiş çocuk helalz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bence vahiy gelmemiş "vahiy dürtmüş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mightee said: 51 k zikirdeymiş çocuk helalz Bu eleman bu grind potansiyeliyle mmo oynasa zengin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ilk defa izledim.konusurken bir anda gözlerini kapamasından ekrana tükürdüm ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar