Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ave Maria


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

black-ice said:

speyskeyk'e eleştri;

ben kişisel bölümüne topic açıcak olursam genelde speyskeyking mantığıyla açarım yani hakkaten belki çok ilginç bişey gelir diye 10 tane zaten bildiğim şeyi söyleyecekse insanlar açtığım topicte-bu topic gibi- o zaman niçin topic açayım açmam derim açmam.

ama kişiselde genelde bu tarz topicler var ve ben o insanlara saygı duyuyorum. insanlar fikir almak danışmak isteyebilir diye düşünüyorum ve o yüzden speyseykin bu topicte yaptığını daha önce hiç yapmadım ve çok yanlış bişey olduğunu düşünüyorum ve bence speyskeyk çok yalnız bir insan.

ayrıca speyskeykin yaptığı şuan hemen hemen bütün topiclerde geçerli: niçin diğerlerine bu tarz şeyler yazmıyorsunuz diyerekten; bakınız hiç üşenmeden speyskeyk mantığıyla bütün topiclere cevap vereceğim şimdi; (topicleri sadece topic ismiyle değerlendirdim içerikler karışabilir)

TOPİC ADI
yabancıya yedirilecek türk yemek menüsü: anladık yurtdışında tanıdıkların var. iskender falan yediricen işte ne yediricen başka?

Acil ! Dogum Gunu kutlamasi / meyhane önerisi: anladık arkadaşım doğmuşsun işte aferin sana ya X meyhanesine ya Y meyhanesine git kutla işte hey allahım.

Aldatıldı... : yazar burda benim sevgilim vardı diyor. peeh. git üzül işte napcan başka aldatılmışsın.

köpek gibi aç olup: anladık mideniz var of. yemek ye işte napcan. niye topic açıyosun?

küçük bir şeyler: hahah benimki büyük.

bakın öbür topiclere de verilecek cevaplar hep aynı zaten niçin onlara da aynı tepkiyi göstermiyorsun acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...