Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişci pati&yanakta şişkinlik sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar herkese, yaklaşık 2 gün önce 20lik dişimi aldırdım sonrasında doktorun tavsiyesine uyup tüm gün boyunca buz tuttum fakat şişkinliği indiremedim. Şimdi 2. günümdeyim fakat hâla gözle görülür bir şişkinlik var acaba bu konuda ne yapabilirim? btw Montla sıçmayı denedim ama olmadi.
Mesaj tarihi:
xieon said:

Selamlar herkese, yaklaşık 2 gün önce 20lik dişimi aldırdım sonrasında doktorun tavsiyesine uyup tüm gün boyunca buz tuttum fakat şişkinliği indiremedim. Şimdi 2. günümdeyim fakat hâla gözle görülür bir şişkinlik var acaba bu konuda ne yapabilirim? btw Montla sıçmayı denedim ama olmadi.

ben de aldırmıstım. gerci ameliyatla alınmıstı beniki kesilip. ama o sislik cok uzun sure durur ole 2 gunde gecmez. bir de morluk ne kadar buz koyarsan koy oluyor. benim boynuma kadar filan inmisti morluk mesela.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

en güzeli cok kalabalık bir mağazada giyecek şeyler denemek. soyunma Kabini kuyrugunda bekliycen fln... terliycen sıcaktan. Montla sıçmak yanında 0 kalır.

Bu topici açtıktan sonra aynen bunu yaptım böyle gömlek almaya gittim fakat her ayna da yüzümü gördüğümde kendimi brad pittin fight clubda dayak yemiş haline benzettim. Bunun yanında acı sızı kalmadı ilk gün hariç ağrı kesici almayi biraktim NO PAIN NO GAIN diye! Şaka bir yana hiç bir ağrı sızı yok morluk da yok sadece bir şişkinlik var. Babamın söylediğine göre bugün biraz daha azalmış umarım doğrudur çünkü yarın büyük gün!
Mesaj tarihi:
Annem'inki alındığında ağrısı ve şişi 1 haftadan uzun sürdü. Çektirmekte geçikmiş, dişler yan yatıp çene kemiğine kaynamış. Kardeşim çektirdiğindeys (onunkiler de yan yatmıştı) şişlik sabaha kadar hemen hemen gitmişti, ağrısızı da 2-3 günde bitti. Bünye meselesi biraz.
  • Yeni Oluştur...