xieon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Selamlar herkese, yaklaşık 2 gün önce 20lik dişimi aldırdım sonrasında doktorun tavsiyesine uyup tüm gün boyunca buz tuttum fakat şişkinliği indiremedim. Şimdi 2. günümdeyim fakat hâla gözle görülür bir şişkinlik var acaba bu konuda ne yapabilirim? btw Montla sıçmayı denedim ama olmadi.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ablam çektirmişti 20lik benim rahat bi 1 hafta boyunca 2 saatte bir buz torbası değiştirmek durumda kaldı
sharky Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 corpy nerde ? versin cevap. ya da copry.. unuttum nickini simdi.
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 xieon said: Selamlar herkese, yaklaşık 2 gün önce 20lik dişimi aldırdım sonrasında doktorun tavsiyesine uyup tüm gün boyunca buz tuttum fakat şişkinliği indiremedim. Şimdi 2. günümdeyim fakat hâla gözle görülür bir şişkinlik var acaba bu konuda ne yapabilirim? btw Montla sıçmayı denedim ama olmadi. ben de aldırmıstım. gerci ameliyatla alınmıstı beniki kesilip. ama o sislik cok uzun sure durur ole 2 gunde gecmez. bir de morluk ne kadar buz koyarsan koy oluyor. benim boynuma kadar filan inmisti morluk mesela.
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 geçmez o şiş iki gün kendini moonface gibi hissedeceksin. ağrı kesicini ihmal etme de hayatına devam edebilesin sdf. geçmiş olsun.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 en güzeli cok kalabalık bir mağazada giyecek şeyler denemek. soyunma Kabini kuyrugunda bekliycen fln... terliycen sıcaktan. Montla sıçmak yanında 0 kalır.
xieon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Masticore said: en güzeli cok kalabalık bir mağazada giyecek şeyler denemek. soyunma Kabini kuyrugunda bekliycen fln... terliycen sıcaktan. Montla sıçmak yanında 0 kalır. Bu topici açtıktan sonra aynen bunu yaptım böyle gömlek almaya gittim fakat her ayna da yüzümü gördüğümde kendimi brad pittin fight clubda dayak yemiş haline benzettim. Bunun yanında acı sızı kalmadı ilk gün hariç ağrı kesici almayi biraktim NO PAIN NO GAIN diye! Şaka bir yana hiç bir ağrı sızı yok morluk da yok sadece bir şişkinlik var. Babamın söylediğine göre bugün biraz daha azalmış umarım doğrudur çünkü yarın büyük gün!
Rock Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Annem'inki alındığında ağrısı ve şişi 1 haftadan uzun sürdü. Çektirmekte geçikmiş, dişler yan yatıp çene kemiğine kaynamış. Kardeşim çektirdiğindeys (onunkiler de yan yatmıştı) şişlik sabaha kadar hemen hemen gitmişti, ağrısızı da 2-3 günde bitti. Bünye meselesi biraz.
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ağrı yoksa sadece şişlik varsa geçer sorun değil.
Öne çıkan mesajlar