SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Gülhane parkında ceviz ağacı olun, polis farketmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bide orda fotoğraf çeken adamlar var, onlar da farketmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sakın ismine kanıp da taksimdeki fransız sokağına gitme. tavada köfte pişirip üzerine hazır nar ekşisi sosu dökü bu türkiyede olmayan çok özel bi köfte diye getiriyorlar. utanmadan bir de üstüne uludağ limonatayı ev yapımı limonata diye getiriyorlar. birebir yaşandı hiç bir abartı yok suyun ve limonatanın parasını ödemeden çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 güneşli ve bağcılar güzel gidin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Suark said: Kız arkadaşın nereli? Egeli ise kokoreçi beğenmez, çünkü istanbulda domates karıştırıyorlar ve kimyondan bihaberler. Şunu görünce direk izmire pay çıkardım:) kıbrıs şehitlerinde şampiyon var ne zaman görsem bomboş . herhalde bu sebepten olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu baltalamış olacağım ama, cidden kokoreç seven aklı başında hiç bir insanın şampiyon kokoreçi cok seveceğini düşünmüyorum. Menemenden bozma kokoreç yapıyor pisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ulan ne güzel yazmışım ahahah şimdi kafama vuruo hatun o adam nerde die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 suark beni de gezdirsene istanbula geldigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kodes bu konu neden burada lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ah nerede vah nerede nerde biraktim konumu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar