BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 başlık gayet açık aslında https://enrollment.securecode.com/vpas/hsbctr/enroll/enroll.jsp?locale=tr_TR&bankid=5 adresinden kartım için sanal şifre almaya çalışıyorum."Sağlanan ayrıntılar yanlış." şeklinde bi hata veriyor. doldurulması gereken bir tanecik alan var zaten nesi ayrıntı anlamadım. soyguncu hizmetleri temsilcisini arama gafletinde bulundum. 300e yakın kontorum müzik ziyafetine dayanamadı malesef. trye gitmek için alacağım bilet promosyonlu. sabaha kadar da muhtemelen kalmaz. ne yapabilirim yardım eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ne zaman geliyon tr'ye lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kızın yanına gachıyom bursaya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evleniyom ben de geldin geldin valla bu yaz fırat. yoksa yalanım ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 normal geliyor bunlar bana artık. bende maxişifre midir nedir onu alabilmek için iş bankasından 2gün uğraştım, 2 kere şubeye gitmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şubeye gitsem hallederler mi? çünkü bu iş canımı sıkmaya başladı. bir de şikayetvar.com'da gördüm 1-2 tane . diyor ki sorun mastercardda bizde değil. bizim yapabileceğimiz bişey yok falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla bende hem finans hem hsbc var.önceleri hsbc şifre soruyordu bayadır sormuyor çat diye alıyorum o yuzden finans ile alıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BloodyBeast said: şubeye gitsem hallederler mi? çünkü bu iş canımı sıkmaya başladı. bir de şikayetvar.com'da gördüm 1-2 tane . diyor ki sorun mastercardda bizde değil. bizim yapabileceğimiz bişey yok falan.. aynı sorun bende vardı. Şubeye gidince ordaki herkesin kullanımına açık telefondan müşteri hizmetlerini arattırıyorlar. Tek farkı bedavaya konuşmuş oluyorsun. 1 hafta uğraşmıştım anca halletmiştim. Sinirlenip kredi kartımı iptal ettirdim sonra. Visa kredi kartı veren bankadan başka kart aldım kafam rahat. Çözüm yok gibi birşey. Geçici şifre iste öyle dene bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benzer bir şeyi iş bankasında yaşadım. iş bankası kredi kartım internet bankacılığına kapalıydı. netten halletmeye çalıştım, müşteri hizmetlerini arayın dediler. müşteri hizmetlerini aradım, ordan oraya burdan oraya aktardılar, şubeye gidin dediler. en yakın şubeye gittim, kartın çıkarttırıldığı şubeye gitmeniz lazım dediler (istanbulluyum, kart izmitten çıkmış) o şubeye gittim, yok arkadaş yine olmadı. bankacılar kendi aralarında atarlandı hatta telefonda nasıl olur kardeşim falan diye. izin kutucuğu bende işaretlenmiyormuş, buga mı denk geldim ne. neyse işte internet kullanmıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yalnız bu sorunların hepsi mastercard dan kaynaklanıyo sanırsam. bende bonus visa var hiç böyle bi sorun yaşamadım 5 dk da almıştım şifremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar