Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hsbc/ netten alışveriş için gerekli sanal şifreyi oluşturmak için verdiğim mücadele

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

başlık gayet açık aslında

https://enrollment.securecode.com/vpas/hsbctr/enroll/enroll.jsp?locale=tr_TR&bankid=5

adresinden kartım için sanal şifre almaya çalışıyorum."Sağlanan ayrıntılar yanlış." şeklinde bi hata veriyor. doldurulması gereken bir tanecik alan var zaten nesi ayrıntı anlamadım.

soyguncu hizmetleri temsilcisini arama gafletinde bulundum. 300e yakın kontorum müzik ziyafetine dayanamadı malesef.

trye gitmek için alacağım bilet promosyonlu. sabaha kadar da muhtemelen kalmaz. ne yapabilirim yardım eder misiniz
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

şubeye gitsem hallederler mi? çünkü bu iş canımı sıkmaya başladı. bir de şikayetvar.com'da gördüm 1-2 tane . diyor ki sorun mastercardda bizde değil. bizim yapabileceğimiz bişey yok falan..

aynı sorun bende vardı. Şubeye gidince ordaki herkesin kullanımına açık telefondan müşteri hizmetlerini arattırıyorlar. Tek farkı bedavaya konuşmuş oluyorsun. 1 hafta uğraşmıştım anca halletmiştim. Sinirlenip kredi kartımı iptal ettirdim sonra. Visa kredi kartı veren bankadan başka kart aldım kafam rahat. Çözüm yok gibi birşey. Geçici şifre iste öyle dene bide.
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bir şeyi iş bankasında yaşadım. iş bankası kredi kartım internet bankacılığına kapalıydı. netten halletmeye çalıştım, müşteri hizmetlerini arayın dediler. müşteri hizmetlerini aradım, ordan oraya burdan oraya aktardılar, şubeye gidin dediler. en yakın şubeye gittim, kartın çıkarttırıldığı şubeye gitmeniz lazım dediler (istanbulluyum, kart izmitten çıkmış) o şubeye gittim, yok arkadaş yine olmadı. bankacılar kendi aralarında atarlandı hatta telefonda nasıl olur kardeşim falan diye. izin kutucuğu bende işaretlenmiyormuş, buga mı denk geldim ne.

neyse işte internet kullanmıyorum o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...