cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 geçen hafta maç başlar başlamaz hiç oyuna bakmadan ilk dakika dengesiz yapmışsın kadroları demiştin, yanıldın=) saygının gelip gelmiceği netleşsin, 16. adam belli olsun öyle hallederiz gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 <--- 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 cavanagh said: geçen hafta maç başlar başlamaz hiç oyuna bakmadan ilk dakika dengesiz yapmışsın kadroları demiştin, yanıldın=) hangi anlamda demişti onu? Kim güçlüymüş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Güç açısından dengesiz değildik, başka açılardan dengesizdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 O açı karizma ise dengeli olması imkansız dostum!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Kiminle konuştuğunu unutuyorsun galiba dostum1!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Baba olacaksın artık,bu işleri biz gençlere bırak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güvenç ferit'i alacaksa ildeniz alsın beni.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Aslına bakarsanız hiç yani çakılı defans oynama arzum yok fakat ona göre ayarlamamışsınız sanırım, sorun olmaz benim açımdan da bu kadro, dengeli gibi geldi ayrıca. Fakat haftaya öyle oynamam bu haftadan belirteyim, merak ediyorum performansımı libero olarak da çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 babacum(kale) tolga tora holy kermit cavanagh wishmaster fizban ---vs--- bitchofbat(kale) tnkt mysterious balon konn fde dreagloth cthulhu emrahın söylediği kadrolarda saygın yok, onun yerine en büyük asker bizim asker tnkt geliyor mevkilerinizi de oynamak istediğiniz yerlere göre yazdım ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güzel abi, eyvallah uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Abi defans yok bizde. pff neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 babacum(kale) tolga tora balon kermit wishmaster fizban cavanagh ---vs--- bitchofbat(kale) cthulhu holy mysterious konn fde dreagloth tnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 şöyle olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi boyle olusra bizde tora tolga defans olur, balon onlibero oynar, kermit her yerde her sekilde oynarim diyor, falan filan takiliriz yuvarlanir gideriz. sizde de kutuluyla holy defans olur iste, bizi bicer falan holy, mysterious gecen macta sol bek gibi oynamisti zaten, fde ortasaha konn forvet desek tnkt ile dreagloth un donusumlu geri gelmesi gerekiyor. kaleci olarak bitch of bat ile makabayashi arasinda bir siklet farki olmasina ragmen makabayashinin varligi guven veriyo bizlre. muhtemelen yeniliriz ama olsun guzel mac olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 tnkt'nin defansta duracağını sanmıyorum.Adam asker olcam gazıyla zaten koşturur sahada.. bana da yeniliriz gibi geliyor ama savaşırız elimizden geldiğince..forvetlerimize bağlı biraz ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 tnkt kesin geliyor bu arada. bi de tnkt defans değil yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 geliyorum yarın kesindir bitch of batle geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pyro said: LucifeL said: Yahu yemin ediyorum çok istediğim halde su halı saha maclarında oynayamıyorum nasıl olacak böyle anlamıyorum soğudum yeminlen ya her topik açıldığında bir heves yazıyorum ama hep kadro dısı olmuyor böyle :( Az yorumlarına dikkat et futbol bölümünde, direk sonraki maça yerin garanti olur. Ayrıca Sercan, baba olacaksın ama hala halısaha...Ben artık futbol bölümünde daha çok okuyorum zaten doğru dürüst yorum yaptığımda yok su son 2 hafta içinde en post attığım ve wiew ettiğim topicler de halı saha macı topici oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 eee ben nerdeyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 suBzer0 said: varım diyor... dediydim taaa ne zaman ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 tamam yatıyorum ben, o zaman bu hafta oynamıyorum anlaşılan.. iyi eğlenceler size arkadaşlar.. inşallah bol bol goller atarsınız , çok eğlenirsiniz inşallah.. benim için oynayın olur mu ağbiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu arada kadıköyde buluşup gidecek arkadaşlar vardı sanırsam. kermit filan hatta. bana cep tel'i pm lerseniz bende sizinle gelirim. erken buluşup muhabbet filan diyordunuz :p tabi istemezseniz beni bilemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Arkadaş bi mesaj atip sonra 6 gun konusmayinca millet kesin geleni goz onunde bulunduruyor dogal olarak. Takip etseydin ya başlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 haftaya bir sekilde subzero ve lucifel'e yer acmaya calısırız.. artık duzene oturttuk ve talep kesinlikle 20'yi falan geciyor yahu, 24 olup da 2 saati direk kapama isini konusmak lazım. fakat su da var ki 24 olup 40 dk lıktan 3 mac yaparsak bu kadar guzel takımlar olmayacak, baya zevksiz olacak maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar