Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.4

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Aslına bakarsanız hiç yani çakılı defans oynama arzum yok fakat ona göre ayarlamamışsınız sanırım, sorun olmaz benim açımdan da bu kadro, dengeli gibi geldi ayrıca.

Fakat haftaya öyle oynamam bu haftadan belirteyim, merak ediyorum performansımı libero olarak da çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

babacum(kale)
tolga tora
holy kermit
cavanagh wishmaster
fizban

---vs---

bitchofbat(kale)
tnkt mysterious
balon
konn fde
dreagloth cthulhu

emrahın söylediği kadrolarda saygın yok, onun yerine en büyük asker bizim asker tnkt geliyor
mevkilerinizi de oynamak istediğiniz yerlere göre yazdım
ne diyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

abi boyle olusra bizde tora tolga defans olur, balon onlibero oynar, kermit her yerde her sekilde oynarim diyor, falan filan takiliriz yuvarlanir gideriz.

sizde de kutuluyla holy defans olur iste, bizi bicer falan holy, mysterious gecen macta sol bek gibi oynamisti zaten, fde ortasaha konn forvet desek tnkt ile dreagloth un donusumlu geri gelmesi gerekiyor.

kaleci olarak bitch of bat ile makabayashi arasinda bir siklet farki olmasina ragmen makabayashinin varligi guven veriyo bizlre.

muhtemelen yeniliriz ama olsun guzel mac olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

LucifeL said:

Yahu yemin ediyorum çok istediğim halde su halı saha maclarında oynayamıyorum nasıl olacak böyle anlamıyorum soğudum yeminlen ya her topik açıldığında bir heves yazıyorum ama hep kadro dısı olmuyor böyle :(

Az yorumlarına dikkat et futbol bölümünde, direk sonraki maça yerin garanti olur.

Ayrıca Sercan, baba olacaksın ama hala halısaha...
Ben artık futbol bölümünde daha çok okuyorum zaten doğru dürüst yorum yaptığımda yok su son 2 hafta içinde en post attığım ve wiew ettiğim topicler de halı saha macı topici oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya bir sekilde subzero ve lucifel'e yer acmaya calısırız.. artık duzene oturttuk ve talep kesinlikle 20'yi falan geciyor yahu, 24 olup da 2 saati direk kapama isini konusmak lazım.

fakat su da var ki 24 olup 40 dk lıktan 3 mac yaparsak bu kadar guzel takımlar olmayacak, baya zevksiz olacak maclar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...