kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bunada geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Dikmen tarafında olan varsa ben alabilirim sizi geliş dönüş fln. Gideyimde ayakkabı alayım benimkiler kaybolmuş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 wastyrx said: Dikmen tarafında olan varsa ben alabilirim sizi geliş dönüş fln. Gideyimde ayakkabı alayım benimkiler kaybolmuş ya :/ bende dikmendeyim ama araba ile gidecegim dikmenin neresindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çarşambaysa ben gelemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 niye ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4Ever said: wastyrx said: Dikmen tarafında olan varsa ben alabilirim sizi geliş dönüş fln. Gideyimde ayakkabı alayım benimkiler kaybolmuş ya :/ bende dikmendeyim ama araba ile gidecegim dikmenin neresindesin Öveçler 4 son duraktayım da bende arabayla gelicem afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 durum nedir 9 sayfa olmuş okumadım ama 5 nisan dan sonra bende gelebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 maç çarşamba 7 nisanda noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hee tamam işte ben giderim abi yarın ankaraya geçiom zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hacı tunca satış koydu onun yerine gel işte ne güzel fedeye öm at direk kap yerini tunca ibnesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Noyanh said: hee tamam işte ben giderim abi yarın ankaraya geçiom zaten =) istanbula ne zaman geliyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 18 nisan tus var sonraki haftada bakalım bir aksilik falan flan olmazsa istanbula gelicem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şimdi nedir durum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fede kermit wastryx sadeceokuyangenç vidar pipo_14 4ever 4ever+1 mjones noyanh benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha bi arkadaş daha kaleci olarak belkiler babacum narziss bu şekilde son durum çarşamba 23.30 bahçeli cumhuriyet anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Noyanh said: 18 nisan tus var sonraki haftada bakalım bir aksilik falan flan olmazsa istanbula gelicem .. abi bana düzgün bi ayakkabı alsana bu eski nike larla sürüncem haufhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sen noyanın kardeşimiydin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 heee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fede kermit wastryx sadeceokuyangenç vidar pipo_14 4ever 4ever+1 mjones noyanh benim ev arkadaşım 2 arkadaş sakatlanmış benim. sakatlıklar düşündürüyor. yanınıza adam bulmaya çalışın hacılar. 3 kişi eksiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ben +1 ayarladım. Olursa başka adamlara daha bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bahçeli cumhuriyet anadolu dediğiniz yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 8. caddede kitikapadan yukarı çıkılıyor merdivenle hemen orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 maçtan sonra kızılay tarafına giden varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 atarım seni pipo dikmene cıkacagım ama oradan geceriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 eyw saol.. malum o saatte ulaşım biraz kıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bende arabayla gelicem mümkün olduğunca yardımcı olurum o konuda ^^ gelir die düşündüğüm arkadaşım hastaymış sanırım başka adam çıkartamıyorum fatih +1 bulabildim 2 kişi kaldı şimdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar