fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aa harbi lan çok pardon hacı unuttum valla kafa gitmiş :D fede kermit wastix sadeceokuyangenç vidar pipo_14 narziss 4ever 4ever+1 babacum mjones benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha bu durumda artı 1 kaldı çarşamba daha rahat gibi duruyo herkes için di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi çarşambaymış ben istanbul'dayım haftasonu falan yapılamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işte haftasonu istanbulda varmış ordan 2 adam gelicek çalışanlar da var burda haftaiçi yapalım dedi herkes, yoksa benim için problem yok. ayrıca nası istanbuldasın lan sen. final döneminde ne istanbulu olm sdflkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok önemli işlerim var =) finallerim cumartesi başlıyor, arayı değerlendireyim dedim =D itü'deyim balon'la birlikteyim. edit: bu arada ben cuma olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 karı kız kovalıyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fede kermit wastix sadeceokuyangenç vidar pipo_14 narziss 4ever 4ever+1 babacum mjones benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha bi arkadaş daha kaleci olarak böylece 14 olduk 07 nisan çarşamba akşam 7-11 arası bi vakite bahçelide cumhuriyet anadoludan alıyorum bugün veya yarın itirazı olan akşama kadar söylerse ayarlarız bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tamam mac ne kadar gec olursa o kadar iyi olur benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bana uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben şimdi gördüm burayı sfafas Kermitim yaz dedi. Benim 6dan sonra bitiyor mesaim, okul çarşambaları 7de bitio ama erken çıkarım bi şekil yaparım o gün. 7-8 ya da 8-9 en iyi saatler benim için ama daha geç olursada sorun olmaz bana. Bi de wastix ne lan fede?! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 8-9 iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit uğurlu ayakkabılarını giyiyormuş ben ondan olucakmışım hepinizi yenicekmişiz ahffhasjf öyle dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hiç kaybetmedi o ayakkabılar hiç. yenilgi görmedi. taki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ok çarşamba akşamı uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Hmmp bide ben çok iyi oynayamıyorum öyle, bizden çok şeyler beklemiyorsunuz dimi? maksat muhabbet spor fln diyin içimi rahatlatın plx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahah hep ole denir maçta cinayet cıkar sonra:D o yüzden beklentiler yüksek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 maksat muhabbet spor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fatih tuncada gelcekti olm bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu arada nesine oynuyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 baklava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hayatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 otobüs biletine oynayın lan kermitin takım kazanırsa yol parası beleşe gelir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aa tuncayı unuttum lan hakkaten. benden organizator bu kadar oluyo işte. neyse benim yancılardan birini keserim ben sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cavanagh said: otobüs biletine oynayın lan kermitin takım kazanırsa yol parası beleşe gelir=) arabam var banane ahufdshfghsd :D bşka bşi pls :D edit: yaşamkent konutkent fln civarından insan alabilirim giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dikmenden gelen varsa alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fede said: aa tuncayı unuttum lan hakkaten. benden organizator bu kadar oluyo işte. neyse benim yancılardan birini keserim ben sorun olmaz abi mjones çarşambaysa gelemiyor zaten. birini kesmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar