kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 pazartesi güzel 2 gün üst üste 2 maç koşucaz artık farketmezde babacum gelicekmi olm kesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gelicem dedi ya, sallamıyosa eğer gelicek diye yazdım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bana gelecek gibi gelmiyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 babacumun arabaya atın benzini birlikte gidin kardeş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 istanbul - ankara 500 km nerden baksan ve o yolda ildenizin şoför olduğu bi araba var. ve ben yanında oturuyorum =( ben en iyisi vasiyetimi yazayım mezarlık fiyatlarınıda bi araştırayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fede said: fede kermit wastix sadeceokuyangenç vidar pipo_14 narziss 4ever 4ever+1 babacum benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha 2 kişi daha lazım bu durumda. yanınızda adam getirin birer tane 14 olalım pazartesi akşam 8 9 gibi bahçelide cumhuriyet anadoluyu alıcam duruma göre pazarteside mutabık kaldıysak benim icin uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 salı günü yapsak olurmu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Salı günü olursa benim +1 gelemeyebilir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 salı olmasın protezim var ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hmm salı olmaz dediler bak neyse pazartesi olsun tamamdır farketmez. ben pazar günü maç yapıp bide pazartesi yapıcam kendimi düşündüm ayıp ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kermit said: hmm salı olmaz dediler bak neyse pazartesi olsun tamamdır farketmez. ben pazar günü maç yapıp bide pazartesi yapıcam kendimi düşündüm ayıp ettim hehe kaleci olabilme olasılıgın yüksek o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lol. gökalp kaleci. lol LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yok öyle bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 takımları dengeli kuralım karışık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 adam antalyadan istanbula 4-5 gün sonra da ankaraya geliyo bi de kaleci mi yapçaksınız lan=) bizde zaten kaleci olcak, bari siz de oyunda olsun da hevesini alsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ne kalecisi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lan pazartesi olmasz! ama çarşamba oalibler mi.. olibler gibi lan.. ankaraya otobas bileti ne akdardır ki? ya da gmökalp gel lan terenle gidelim gece yolculuğu birbirimize srılıp uyuruz iki kemik torbası ama hani çarşamba yapacaksanız kesin söyleyin ona göre bilet alacğaım tren bileti çabuk bitiyor.. ya da otobas bileti bakaruım.. yok lan tren iyidir ulsu agrınsan sabah 7 de alrısınız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben maçtan sonra direk ankaraya geçicem abi =( yani istanbulda kalmama bi sebep kalmıyo eğer çarşamba ayarlarlarsa farketmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 :( pazartesi çalışıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Benim için farketmez ama arkadaşım sadece pazartesi ve carsamba müsait eğer onu yok sayarsak benim icinde farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aynen farketmez pazaetesi- çarşamaba olsunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 pazartesi ya da çarşamba uygun bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi fede beni yazmamışsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok küstüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar