balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 2.kadro etten duvar örer full defansla hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 haftaya çarşamba bi daha desem kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben gelirim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hadi gençler formda bi pati için elele asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Khelben said: Kender Yiğit Dreagloth Wishmaster Sixoms Konn Cavanagh şu an aklıma gelen 7 kişi istanbuldan illaki vardır daha iyisi kuura bakmayın unuttuysam ehauh mesela tolga da olabilir defansa. şu istanbul karması gol yemez ankaradan imo. Screwy Balon Khelben İldeniz Cthulu Zaugna Fizban şu kadroyla çıkarsak zorlıyabilirsiniz bi ara istanbulda bu takımların maçını yapalım, nolcak merak ediyom=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 amma abartmısınız olm sanki bilmiyoz yok amatör yok sole yok bole . öncü sıkıntı kabul ama .ankarada uzaktan fena şut cıkaranlar vardı yani .hatta istanbul da böle şutlar gormedim ben koca kaleye ufacık kalede orumcek agları alındı . biraz kondisyonla her an hersey olabilir . kaldı ki ben ankarada deilim öle bişey yok yani :p tokat ta her hafta eşşek gibi sahada oynadıgım da düşünülürse . bu kondisyonumla istanbul da öncünün önünde adam geçirmem =) orası ayrı aa bide sixoms wish ve cavanagh ın aynı anda oynadıgı takım gol yemeye mahkum diim . wish in gününde olması sıkıntı gerçi canı top oynamak istiyosa ileri geri koşar durmaz da demoralize olması kolay onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kanka, istanbula geldiğinde senin aklını almak şart oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bi de amatörü gözünüzde büyütmeyin amatörde oynamak pek zor bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Noyanh said: aa bide sixoms wish ve cavanagh ın aynı anda oynadıgı takım gol yemeye mahkum diim . wish in gününde olması sıkıntı gerçi canı top oynamak istiyosa ileri geri koşar durmaz da demoralize olması kolay onunda. ben ve sixoms aynı takımda olalım, adam geçirmeyiz ulan! :D günümde olup olmamam farketmez,paticik futbol oynamaya başladı.Önceki hilal'de oynadığımız maçlarda saha küçüktü,gülbahçe tesislerinde oynuyoruz.daha büyük bir saha,mevkiiler daha belirgin oluyor.Herkes adam gibi oynamaya başladı.Sistematik falan =) benim oyunu bıraktığımı gördüğün maçlarda başka kimse sorumluluk almıyordu ben de bi tarafımı yırtmak istemiyordum.Şimdiki maçları görsen çok farklı.Kaldı ki "paticik istanbul karması" diyoruz,yani o 7 kişi içerisinde en elitlerimiz olacak.Hiç sıkıntı olmaz o yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Noyanh arkadaşımız son 11-12 maçtır yok değil mi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nerdeyse 7-8 maç fln sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Vidar said: bi de amatörü gözünüzde büyütmeyin amatörde oynamak pek zor bişi deil. bence de amatör ligi küçümseme gözüktüğü kadar kolay işler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Vidar said: haftaya çarşamba bi daha desem kimler gelir? 22sinden sonra istediğin her akşam olabilir de 13-22 arası bana olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bana uyar fark yapmaz..nası osa koşamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Khelben said: Screwy Balon Khelben İldeniz Cthulu Zaugna Fizban istanbul kadrosunun ağır topları bu kadroda işte.. beni de c-c-c-c-c-c-combo breaker! olarak kadroya dahil edilmişim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Vidar said: haftaya çarşamba bi daha desem kimler gelir? ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 İstanbul tayfası cok konuşuyor pek iş yapacak gibi değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 biz istanbul'u her türlü yeneriz yea... bizim asıl derdimiz ankara'nın (ve dolayısıyla türkiye'nin) en iyi pati takımını bulmak dfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Daha 1 maç yapıldı hemen Ankara istanbul kavgası başlamış ya :) Ankara için semih tarzında oynarım :) yani adam olmazsa ulaşın gelirim :P çok iyi yedek olurum hocaya küsmem takıma küsmem :P hatta yeterli çoğunluk fln olmazsa bizim takımla yaparız orta seviyede bir oyun döner iddialı değiliz ama keyifli oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 çarşamba bende varım 1-2 saat erken olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Adamlar bi maçta havaya girdi, ulan biz 100 maçı devirmişizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 daha fazla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o kadar kaliteli bi topluluğuz işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Vidar said: haftaya çarşamba bi daha desem kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 7 kişi olursak gellidusun takımla yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar