Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane Ankara Halı Saha Maçı 07.04.2010

fede

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

Kender
Yiğit Dreagloth
Wishmaster
Sixoms Konn
Cavanagh

şu an aklıma gelen 7 kişi istanbuldan illaki vardır daha iyisi kuura bakmayın unuttuysam ehauh mesela tolga da olabilir defansa. şu istanbul karması gol yemez ankaradan imo.

Screwy
Balon Khelben
İldeniz
Cthulu Zaugna
Fizban

şu kadroyla çıkarsak zorlıyabilirsiniz

bi ara istanbulda bu takımların maçını yapalım, nolcak merak ediyom=)
Sosyal ağlarda paylaş

amma abartmısınız olm sanki bilmiyoz yok amatör yok sole yok bole .
öncü sıkıntı kabul ama .ankarada uzaktan fena şut cıkaranlar vardı yani .hatta istanbul da böle şutlar gormedim ben koca kaleye ufacık kalede orumcek agları alındı .
biraz kondisyonla her an hersey olabilir .
kaldı ki ben ankarada deilim öle bişey yok yani :p tokat ta her hafta eşşek gibi sahada oynadıgım da düşünülürse . bu kondisyonumla istanbul da öncünün önünde adam geçirmem =) orası ayrı

aa bide sixoms wish ve cavanagh ın aynı anda oynadıgı takım gol yemeye mahkum diim .
wish in gününde olması sıkıntı gerçi canı top oynamak istiyosa ileri geri koşar durmaz da demoralize olması kolay onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

aa bide sixoms wish ve cavanagh ın aynı anda oynadıgı takım gol yemeye mahkum diim .

wish in gününde olması sıkıntı gerçi canı top oynamak istiyosa ileri geri koşar durmaz da demoralize olması kolay onunda.

ben ve sixoms aynı takımda olalım, adam geçirmeyiz ulan! :D

günümde olup olmamam farketmez,paticik futbol oynamaya başladı.Önceki hilal'de oynadığımız maçlarda saha küçüktü,gülbahçe tesislerinde oynuyoruz.daha büyük bir saha,mevkiiler daha belirgin oluyor.Herkes adam gibi oynamaya başladı.Sistematik falan =) benim oyunu bıraktığımı gördüğün maçlarda başka kimse sorumluluk almıyordu ben de bi tarafımı yırtmak istemiyordum.Şimdiki maçları görsen çok farklı.Kaldı ki "paticik istanbul karması" diyoruz,yani o 7 kişi içerisinde en elitlerimiz olacak.Hiç sıkıntı olmaz o yönden.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 1 maç yapıldı hemen Ankara istanbul kavgası başlamış ya :)

Ankara için semih tarzında oynarım :) yani adam olmazsa ulaşın gelirim :P çok iyi yedek olurum hocaya küsmem takıma küsmem :P

hatta yeterli çoğunluk fln olmazsa bizim takımla yaparız orta seviyede bir oyun döner iddialı değiliz ama keyifli oynarız :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...