Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz saati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah :D ilginç olurdu.. heralde AM-PM leri swap etmek zorunda kalırdık.

abi tayyip bi ara kaldırıcaktı o 1ileri1geri muhabbetini yer yerinden oynadı, saatleri ileri geri almak çağdaşlıktır, bilimdir. deli gibi kar yapılıyor o 1 saatle.
Mesaj tarihi:
allah kahretsin abi. yarın 6 da kalkıcam (ki ne zamandır gündüz 2-gece 4 uyku düzeninde devam ediyodum), sınavım var henüz tam çalışmadım, ve uyuyacağım toplam süre muhtemelen 4 saat falan olucak.

NİYE VİZE HAFTASINA DENK GELİYO BU SAATLER NİYE?=!112
Mesaj tarihi:
dastingo said:

ahah nerden aklına geldi askerler şimdi? ülke muhabbeti falan oldu ordan mı geldi :D

yok askerdeyken saatlar 1 saat geri alınmuştı fazladan nöbet tutmuştum ordan aklıma geldi. Ne iğrenç bi durumdu anlatamam
Mesaj tarihi:
sen istedin bunu dostum!

olur tamam mı hem de bal gibi olur. biri 12.00'de biri de 16.00'da hem de. ayrıca ben istanbul'dan servisle gittiğim için okula (kocaeli üniversitesi) sabah 06.00'da kalkmam gerek ve tahmini eve dönüş saatim 20.00

bugün yukarda yazdıklarımın aynısı gibiydi olay ve anca toparladım kafamı. şimdi notlara göz gezdirip yatacağım ve yarın aynı terane yine. isyanlardayım.
Mesaj tarihi:
dastingo said:

kermit sen hep mi böyle terssin? beni de tersledin bugün sen. altı üstü kurbaasın olm asdfskdflj.

saeros senin imzanı her görüşümde 8-9 yıl öncesine gidiyorum iiki varsın :D

beni böyle sorgulamaya kalkarsan çarpılırsın işte
  • Yeni Oluştur...