dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahah nerden aklına geldi askerler şimdi? ülke muhabbeti falan oldu ordan mı geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ulan ne kadar isyankarsınız ha her yıl ileri alsak daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahahah :D ilginç olurdu.. heralde AM-PM leri swap etmek zorunda kalırdık. abi tayyip bi ara kaldırıcaktı o 1ileri1geri muhabbetini yer yerinden oynadı, saatleri ileri geri almak çağdaşlıktır, bilimdir. deli gibi kar yapılıyor o 1 saatle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 allah kahretsin abi. yarın 6 da kalkıcam (ki ne zamandır gündüz 2-gece 4 uyku düzeninde devam ediyodum), sınavım var henüz tam çalışmadım, ve uyuyacağım toplam süre muhtemelen 4 saat falan olucak. NİYE VİZE HAFTASINA DENK GELİYO BU SAATLER NİYE?=!112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sana da cevabım var ya 4 saat ileri aslaydık?? hiç uyumayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dastingo said: ahah nerden aklına geldi askerler şimdi? ülke muhabbeti falan oldu ordan mı geldi :D yok askerdeyken saatlar 1 saat geri alınmuştı fazladan nöbet tutmuştum ordan aklıma geldi. Ne iğrenç bi durumdu anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bakalım yarınki vizelerde kaç kişi patlıyacak bu yaz saati nanesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Desqpio said: bakalım yarınki vizelerde kaç kişi patlıyacak bu yaz saati nanesine. abi pazar günü vizemi olur yaaa kampmı orası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sen istedin bunu dostum! olur tamam mı hem de bal gibi olur. biri 12.00'de biri de 16.00'da hem de. ayrıca ben istanbul'dan servisle gittiğim için okula (kocaeli üniversitesi) sabah 06.00'da kalkmam gerek ve tahmini eve dönüş saatim 20.00 bugün yukarda yazdıklarımın aynısı gibiydi olay ve anca toparladım kafamı. şimdi notlara göz gezdirip yatacağım ve yarın aynı terane yine. isyanlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şu uygulamalar bana çağ dışı geliyor ya artık sene 2010 hani böyle şeylere son veriliyordu tek bi saat olucaktı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi sorma. ben de kocaelidenim :/ cumartesi pazar vize var lan REVA MI LAN BU CEZA MI BİZE. NE HATA YAPTIM BEN. İT HERİFLER. bi de servis çilesi. şimdi 6 da kalkıcam ben. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dastingo said: kermit sen hep mi böyle terssin? beni de tersledin bugün sen. altı üstü kurbaasın olm asdfskdflj. saeros senin imzanı her görüşümde 8-9 yıl öncesine gidiyorum iiki varsın :D beni böyle sorgulamaya kalkarsan çarpılırsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quemarlos Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çarpıldım, saati ileri alınca rahatlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar