Bloodless Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Samsung R620 16" için alüminyum bir soğutucu arıyorum. Fakat kararsız kaldım. Oyunlarda hafif ısınmadan ötürü takılmalar yaşıyorum. Kullanan varsa neler tavsiye edebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ben plastik baya hafif sanırım iki fanlı logitech soğutucu kullanıyorum. Mucize yaratmadı ama biraz rahatlatıyor kesinlikle. Daha kaliteli ürünler daha iyi performans veriyordur diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben 30 liraya kıytırık bişi almıştım.gene ısınıyor ama eskisi kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Nasil bir yerde kullaniyorsun makinani ? Neyin ustunde mesela ? Sagi solu kapali mi ? Acik alanda ve sert zemin ustunde cok farketmiyor o sogutucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Dizüstünde kullanıyorum sanırım epey açıklacıyıcı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dizüstünde sogutucuyla kullanılır mı ki laptop? daha once hic sogutucu ile kullanmadım ama enteresan olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yazın 75 liraay coolermaster almıştım, şu modelle aynı tasarımı http://www.hepsiburada.com/cooler-master-r9-nbc-bwua-gp-notepal-infinite-notebook-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=106859&productid=bs11013#tablnk masaüstünde kullanmak için, sıcaklığı elle fark edilir derecede çok değiştiriyor. Malzemesi kaliteli baya cooler masterın bu serisinin. hafif eğimli olması sayesinde klavye daha rahat kullanılıyor, alıştım artık bu şekilde kullanmaya, rahat ediyorum baya. edit: dizüstüne alıp oyun nasıl oynuyorsun yahu =P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Samsung'da nasıl olur bilmiyorum da mac kullananlar için şart resmen. Isınma problemi çok kötü mac'lerin. Ben gitti gidiyordan almıştım 20 liramıydı neydi, üç fanlı arkasında da 4 lü usb portu var. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum sorunsuz. Tavsiye ederim almanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 walla pek zor olmuo sol bacağımda yanıklar oluştu zaten fazla sıcaklıktan ötürü. Benek benek oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Hatta benimki bu http://www.hepsiburada.com/rexpo-fd-711-usb-4-portlu-3-fanli-notebook-sogutucusu/ProductDetails.aspx?productId=bs4050&categoryId=106859 hepsiburadada da varmış. amma çok da arka arkaya oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Laptopınız kendi kendini soğutabilmesi lazım. Bir programla sıcaklıkları izleyip gerçekten aşırı ısındığından emin olun. Eğer ısınıyosa, garantisi varsa verin gereğini yapsınlar. İsterseniz soğutucuyu yine alın ama normal şartlarda gerek olmamalı böyle çözümlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aktiftablet haklı olduğu için piyasada 5 milyon çeşit var bu laptop soğutucularından adam haklı yani baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 30-40 liralik uyduruk bisi almistim 5-10 fps artmisti wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Soğutucunun plastik malzeme olmamasına dikkat edin. Coolermasterlar iyidir, fiyatları sorun yaratmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim asus laptop boşta 45 50 derece gpu 40 derece cpu yük altında max 85 derece gpu 75 80 derece cpu (ev hamam gibi bununda etkisi var tabi) asus ta genel bi yüksek sıcaklık sorunu var zaten emsallerine göre, r620 arkadaşım kullanıyor bende baya takıldım aletle fan sesini bile pek duymuyorum benimkine nazaran =)) garantisi devam ediyorsa ve sıcaklık çok sorun değilse gerekmiyor soğutucu bence. Şahsen garanti bittikten sonra alıcam bende sağlamından bir soğutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yav said: aktiftablet haklı olduğu için piyasada 5 milyon çeşit var bu laptop soğutucularından adam haklı yani baya Yahu sırf muhalefet etmek için etmeyin. Ben soğutucular işe yaramıyor mu dedim? Almak isteyen alsın, ben de kullanıyorum ama sadece daha ergonomik olduğu için. Bi daha oku bakiyim ne yazmışım? Siz araba aldığınız zaman sonradan gidip motora soğutucu mu alıyosunuz, yoksa kendi kendini soğutmaya yetmiyosa servise gidip garanti dahilinde tamir mi ettiriyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aQuelleris said: benim asus laptop boşta 45 50 derece gpu 40 derece cpu yük altında max 85 derece gpu 75 80 derece cpu (ev hamam gibi bununda etkisi var tabi) asus ta genel bi yüksek sıcaklık sorunu var zaten emsallerine göre, r620 arkadaşım kullanıyor bende baya takıldım aletle fan sesini bile pek duymuyorum benimkine nazaran =)) garantisi devam ediyorsa ve sıcaklık çok sorun değilse gerekmiyor soğutucu bence. Şahsen garanti bittikten sonra alıcam bende sağlamından bir soğutucu. Gayet normal sıcaklıklar. Soğutuya falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mac in ısınma sorununu bi yazılımla çözebiliosun ya, ısınmıyor birdaha fan çoşuyor ama =) Ben de vostro var eski, oyun oynarken falan kapanıor arada bulabilirsem alıcam bıtane bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben logitech n100 kullanıyorum çok memnunum ki bilgisayarım macbook pro nasıl ısındığını bilenler bilir. fakat n100 den çok memnunum çok sessiz bir de şarj da olmadığı zaman laptop n100ü bağladığınızda çok az pil harcıyor. tavsiye ederim http://www.hepsiburada.com/logitech-n100-notebook-sogutucu-939-000120/ProductDetails.aspx?productId=bs48751&categoryId=106859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla arkadaş kargo dahil 12liralık bişi almıştı netten deli gibi de soğutuyor. asıl amaç pc yi yerden yukarı kaldırıp rahat bi hava akışı sağlamak sanırım eh bi de alttan fan destegi olunca sogutmak için alet hiç ısınmaz hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar