Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop soğutucusu tavsiye eder misiniz?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

yazın 75 liraay coolermaster almıştım, şu modelle aynı tasarımı http://www.hepsiburada.com/cooler-master-r9-nbc-bwua-gp-notepal-infinite-notebook-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=106859&productid=bs11013#tablnk

masaüstünde kullanmak için, sıcaklığı elle fark edilir derecede çok değiştiriyor. Malzemesi kaliteli baya cooler masterın bu serisinin. hafif eğimli olması sayesinde klavye daha rahat kullanılıyor, alıştım artık bu şekilde kullanmaya, rahat ediyorum baya.

edit: dizüstüne alıp oyun nasıl oynuyorsun yahu =P ?
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung'da nasıl olur bilmiyorum da mac kullananlar için şart resmen. Isınma problemi çok kötü mac'lerin. Ben gitti gidiyordan almıştım 20 liramıydı neydi, üç fanlı arkasında da 4 lü usb portu var. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum sorunsuz. Tavsiye ederim almanı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim asus laptop boşta 45 50 derece gpu 40 derece cpu yük altında max 85 derece gpu 75 80 derece cpu (ev hamam gibi bununda etkisi var tabi) asus ta genel bi yüksek sıcaklık sorunu var zaten emsallerine göre, r620 arkadaşım kullanıyor bende baya takıldım aletle fan sesini bile pek duymuyorum benimkine nazaran =))

garantisi devam ediyorsa ve sıcaklık çok sorun değilse gerekmiyor soğutucu bence. Şahsen garanti bittikten sonra alıcam bende sağlamından bir soğutucu.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

aktiftablet haklı olduğu için piyasada 5 milyon çeşit var bu laptop soğutucularından

adam haklı yani baya

Yahu sırf muhalefet etmek için etmeyin. Ben soğutucular işe yaramıyor mu dedim? Almak isteyen alsın, ben de kullanıyorum ama sadece daha ergonomik olduğu için.

Bi daha oku bakiyim ne yazmışım? Siz araba aldığınız zaman sonradan gidip motora soğutucu mu alıyosunuz, yoksa kendi kendini soğutmaya yetmiyosa servise gidip garanti dahilinde tamir mi ettiriyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

aQuelleris said:

benim asus laptop boşta 45 50 derece gpu 40 derece cpu yük altında max 85 derece gpu 75 80 derece cpu (ev hamam gibi bununda etkisi var tabi) asus ta genel bi yüksek sıcaklık sorunu var zaten emsallerine göre, r620 arkadaşım kullanıyor bende baya takıldım aletle fan sesini bile pek duymuyorum benimkine nazaran =))

garantisi devam ediyorsa ve sıcaklık çok sorun değilse gerekmiyor soğutucu bence. Şahsen garanti bittikten sonra alıcam bende sağlamından bir soğutucu.

Gayet normal sıcaklıklar. Soğutuya falan gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben logitech n100 kullanıyorum çok memnunum
ki bilgisayarım macbook pro nasıl ısındığını bilenler bilir. fakat n100 den çok memnunum çok sessiz bir de şarj da olmadığı zaman laptop n100ü bağladığınızda çok az pil harcıyor.
tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/logitech-n100-notebook-sogutucu-939-000120/ProductDetails.aspx?productId=bs48751&categoryId=106859
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...