Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LGS Sonuclari Topici

edi

Öne çıkan mesajlar

said:
shapshal, 29 Temmuz 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
okul puanları ne zaman açıklanıo veya açıklandıysa nerden bakılıo

şapşal olma araştır biraz[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodus, 29 Temmuz 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
said:
Cyre2k, 29 Temmuz 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
Herkes neyi hakkettiyse onu kazanmistir , hayirli ugurlu olsun..

Yanliz GOSU ne ? HAHAHA adam okula GOSU dedi ya.

Gosu: Godlike of Starcraft Universe demek orda burda kullanmayin gulerler.. :p

Sayın Cyre2k,

Gosu korece bir kelimedir. Çok büyük kabiliyete sahip, aşmış, ermiş kişi anlamına gelir, ve genelde dövüş ustalar için kullanılır. Kore de StarCraft'ın memleketi olduğu için gosu kelimesinin usta starcraftçılara da takıldığını söylemeye gerek yoktur. Zira korede iyi yemek yaparsan gosu aşçı, iyi futbol oynarsan gosu futbolcu, iyi sevişirsen gosu sevgili olursun.

Bu nedenle godlike of zart zurt diye açılımlar uydurmaya gerek yoktur. En iyisi orijnal anlamından gitmektir.

Saygılar.

aynı zamanda eğer okul cok imkan veriyosa, eğitim seviesi yüksekse gosu okul oluyo deil mi?

bide bişi war boyle hayatımısı verdiimiz bi olay hakkında ders almak ne güsel oluyor ha.[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 29 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
said:

şapşal olma araştır biraz

niye araştırmayanlara şapşal mı denio[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 29 Temmuz 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
said:
IntoTheStorm, 29 Temmuz 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
said:

şapşal olma araştır biraz

niye araştırmayanlara şapşal mı denio

ben öyle mi dedim?
[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

[Bu mesaj IntoTheStorm tarafından 29 Temmuz 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 29 Temmuz 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
Angelus sen millete KAL ile ilgili tavsiyeler verceğine gel ben sana tavsiyeler vereyim mezun abin olarak :)
angelus senden daha önce mezun yannız lol..

bu arada iel'e gelecek olan varsa haberimiz olsun ona göre davranalım. puan tutuyosa da gelmekten çekinmeyin yani eheh.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 28 Temmuz 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
hepinize geçmiş olsun hehe zamanında 880 küsür puan yaptıydım ben NMPAL e girmiştim :)

NMPAL ne bea? NAPALM yada nepalı andırıyo.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 29 Temmuz 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
said:
Cyre2k, 29 Temmuz 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
Herkes neyi hakkettiyse onu kazanmistir , hayirli ugurlu olsun..

Yanliz GOSU ne ? HAHAHA adam okula GOSU dedi ya.

Gosu: Godlike of Starcraft Universe demek orda burda kullanmayin gulerler.. :p

cre2k muhtemelen senden cok daha gosu bi şahsietim. artık o gosu kelimesini türkçeye ekletmek üzereyiz. üstelik gosu anlamı genişledi.

Vay ben manyaksin sen ya.. Ajan ya ambardayim gelsene...
-Ben gosuyum kralim manyagim...
biz buna egomani diyoruz kisinin kendini bir bok sanmasi egosunu tatmin edememesi tatmin ettiginde daha fazlasini istemeside denebilir. fakat sen egomani olabilitesi yuksek bir insan oldugun icin karisamiyacagim..

Ayrica korede boyle bir kelime oldugunu bilmiyordum ama starcraft gibi oyunlarda kullanilmasinin sebebi Gosunun dedigim anlama gelmesidir.Fakat soyle bir sey varki bizim burda kullandiginiz isim aslinda kelime degildir , kisaltmadir.
G.o.s.u

Ayrica dunyada her dilde birbirine benzer ama farkli anlamda kelimeler var.. En dandik ornek olarak
Amerikan ingilizcesinde: pant pantolon olarak kullanilirken
ingiliz ingilizcesinde pant ic camasiri don olarak kullanilir...

yani her gordugunuz ayni yazilan kelimenin anlami ayni olmayabilirmis degilmi?

[Bu mesaj Cyre2k tarafından 31 Temmuz 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica demin baktim ansiklopediden..
gosu sadece insanlara verilebiliyormus...
ayrica genellikle dovus sanatlarinda ve korenin yerel bir oyununda iyi olanlara soylenebiliyormus..
ayrica baterist kisiyede deniyormus..

burdan sunu cikariyoruz ki okula gosu diyemiyormussunuz..
gosunun anlamini kendinize gore genisletip turkceye katamiyormussunuz..

[Bu mesaj Cyre2k tarafından 31 Temmuz 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"Çok kral okul" denildiğinde, okulun aslında monarşik bir yönetimin başı olduğunu kast etmiyoruz.

"Çok baba adam" denildiğinde de, hedef kişinin illa ki çocukları olması gerekmiyor.

"Çok bomba haber" denildiğinde, haberin patlayacı olduğunu konusunda bir iddia bulunmuyor.

Aynı şekilde, "Çok gosu okul" denildiğinde, okulun bir starcraft oyuncusu yada dövüş ustası olduğunu değil, çok iyi bir okul olduğunun anlatılmaya çalıştığını söylemeye gerek yoktur sanırım.

Böylece bu lüzumsuz tartışmaya bir eklenti daha getirmiş bulunuyoruz ;)

[Bu mesaj Exodus tarafından 31 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 31 Temmuz 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
adamlar ben starcraft oynuyorum demeye çalışıyor resmen ya böyle bir görgüsüzlük olamaz

ulan ben bişey demedim ki .bizim okula gelin cok gosu okul dedim adam atladı ordan[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...