Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aquila said: 250+ oyuncu dünyada kalmadı. hybrid de 800 kişi online oluyor
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 off yanıma adam lazım ya guildde bilen adam yok. burdan gelenlerde kendi kendine gelin güvey olup hır çıkardı. kasa açıcam adam yok yanımda birileri gelsin plx ç,gfs
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kspong said: aquila said: 250+ oyuncu dünyada kalmadı. hybrid de 800 kişi online oluyor 3er 5er açıyo onlar klayntları.
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Killerla 3-4 kasa açtık gece gece. Çok zevkli. Yok mu gelen?
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ııh abi tadı yok serverın şöyle bi girdim de. Yabancı serverlarda devam diyorum
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aquila said: Kspong said: aquila said: 250+ oyuncu dünyada kalmadı. hybrid de 800 kişi online oluyor 3er 5er açıyo onlar klayntları. bot ta vardır
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bugün ROCK guildi ile olan war bitti. 77/16 kazandık 77'e varan kazanıyodu. zevkliydi yine. girip bakanı sarmaz zaten. gelenlere hoşgeldin gidenlere eyvallah
cemss Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 girip bakanlar olduğumuzu nerden biliyorsun ki.anladığım kadarıyla yetkili de değilsin ya sev ya terket olayı yapma.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Friedman said: ııh abi tadı yok serverın şöyle bi girdim de. Yabancı serverlarda devam diyorum susar mısın cems?
robinson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Killer bu başlığın ağası mısın allaşkına, demiyim diyorum sayfalardır tutuyorum içimde, herkese sataşıyorsun devamlı bir arbeit şöyle böyle para mı veriyolar sana senin getirdiğin ve laf soktuğun üye başına nedir anlayalım yani.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hayır şimdi bende sarıcamda killere yeniyim diye susuyorum.banlanmıyalım.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Killer said: Friedman said: ııh abi tadı yok serverın şöyle bi girdim de. Yabancı serverlarda devam diyorum susar mısın cems? yanlış tahmin ettin dostum. serverın tadı olmadığını onaylamam için fake e ihtiyacım yok
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Friedman said: Killer said: Friedman said: ııh abi tadı yok serverın şöyle bi girdim de. Yabancı serverlarda devam diyorum susar mısın cems? yanlış tahmin ettin dostum. serverın tadı olmadığını onaylamam için fake e ihtiyacım yok cems şöyle demiş: girip bakanlar olduğumuzu nerden biliyorsun ki.anladığım kadarıyla yetkili de değilsin ya sev ya terket olayı yapma. o yüzden seni alıntıladım. sana bişey demedim yani ağası falan değilim sataşmıyorum da
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bu server noldu? Devam ediyor mu ?
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Eques said: Arkadaşlar övgüleriniz, korumanız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Bunları okuyunca nekadar doğru bir iş yaptıgımı gösteriyorsunuz bana. Sunucunun başına gelen bir talihsiz olay vardı, bu olaydan dolayı da sunucumuzda trojan varmış. Bunu MOZILLA FIREFOX'un black listine girmeden önce bilmiyorduk, Girmemiz tabi kötü oldu ama trojanı bildirdiği içinde mutluyum. Ilerde çok daha büyük sorunlarda çıkabilirdi? Sunucu en geç 30 dakikaya aktif, websitemiz için gerekli yerlere başvurdum. Sağlıcakla kalın. hala site black listede...acılmıyor...
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Arbeit yalan oldu beyler. Boşuna uğraşmayın =)
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 elnii attığın sunucu kapanıyor yeter artık rahat bırak.
Öne çıkan mesajlar