Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Arbeit

Eques

Öne çıkan mesajlar

Binek olayının olabildiğince primitif düzeyde kalmasından yanayım. İşin amacını aşıyor diğer türlü olunca bence. Ama genel olarak fikirleriniz çok hoşuma gitti. Özellikle şehir içinde yer kiralama, ada kiralama gibi özelliklerle oyunun gerçekliğini arttırmışsınız. Hep bunun olmasını isterdim. Şehirlerdeki hanların odaları vs.. kiralanabilsin canlılık katsın oyuna.

Şu sıralar player sayısı ne durumda? Ah ne özledim uo'yu yaa.. Hiç zamanım yok artık uo oynayacak o eski günleri acayip özlüyorum. Tabi orta okuldaydık o zamanlar falan ne günlerdi. Hiç birşey bilmiyordum uo hakkında 56k larla girip 1-2 saat ancak oynayabilirdim. Aah ah. Şimdi 1 ay sonra üniversiteden mezun oluyorum hala uo'nun o ilk zamanları burnumda tütüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arbeit te ilk betadan beri bir arkadaşımla beraber oynuyoruz. Ben Kuzgun oda Lilith. Bir ara benden kunduz diye bahsedilmiş ve bu inanılmaz gafı yapan da Mert kardeşim kutluyorum seni buradan :)

Vallaha server betadan beri o kadar yol katettiki adeta buradan amerikaya yol olur. Furkan script konusunda gerçekten sağlam bir arkadaş. Hem ilgili, fikirlere saygılı yardımsever bir owner.

Sistemler harika. Görev sistemi eklendi. Hani hatırlarsınız giderdik bir amcadan görev alırdık mmorpg oyunlarında oda bizden bilmem kaçtane kurt dişi getir sana xp ve para yada şu itemleri vereyim derdi. Aynı sistem şuan server da aktif edildi.

Raid sistemi (dungeon kiralayıp belirli saatler arasında party olarak champ kasma) oalyları aktif edilecek. Bunu gerçekten heyecanla bekliyorum.

Büyütüp binilebilen Kurt sistemi geldi çok tatlı :) küçücük köpek olarak alıyorsunuz eğiterek, mama yedirerek dire wolf ve büyük rideable kurt haline getiriyorsunuz.

Saymakla bitmez arbeit deki eğlence. Ve gittikçe gelişmekte server.

Ayrıca player derdimiz yok gelen gelir gelmeyen kaybeder diyorum ben. Şuan hali hazırda 3-4 yakın arkadaşımla beraber gayet zevk alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sizi kurt binmek için Rise of Godslayer'a bekliyorum :p

Kanka valla şimdiye kadar açılmış en iyi uo serverlarından birinde oynuyorsunuz o yüzden üstünüze gelmiyorum SWTOR gelene kadar yüklenmiycem size :p

Ama bak serverda level sistemi olduğundan, serverın ventrilosu olduğundanda bahsedin.

Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili oyuncular,
Sunucumuzun eski ortagi 'Emir Kalender' adli sahis, benim yoklugumdan faydalanip sunucu bilgisayarina girmis.
Bu girisinde tum server scriptleri ve savelerini silmis. Kendisi hakkinda YASAL UYGULAMA baslatildi.
11-14 Mayis tarihlerinde yapilan tum emekleriniz, uzgunum ki silinmis. 11 MAYIS AKSAM yedeklerinden sunucumuz kaldigi yerden,
Devam edecektir. Bunu yapanlarin bilinki hem hukuk yoluyla hemde kisisel yollarla cezasini cektirecegiz. Birdaha boyle
birsey olmayacak. Rahatsizliktan dolayi hepinizden o sahsiyetsiz kisi adina ozurlerimi bir borc bilirim. Oyuna kayit yeniden,
free olmustur. Oyuna devam edebilirsiniz. Bu zor zamanimizda yanimizda oldugunuz icin tesekkurler. Tekrar tekrar ustunde durayim
Bu kisi hukuken cezasini cekecektir. IP adreslerinden oturdugu yere kadar herseyini tespit ettik. Avukatim yarin onunla temasa gecicek
Forumlarada gerekli evraklari screen edip koymaktan buyuk zevk duyacagim. UO Hacklemenin bir cezasi yok fakat VPS SERVER hacklemek,
Bilisim Suclarina girmektedir. Bir iki gune tekrar aranizda olucagim, ailemden birinin agir derecede hastalanmasindan dolayi aranizda yokum.
Bu haysiyetsizlerde boyle birseyden faydalanabiliyorlar..

SIFRENIZI MUTLAKA DEGISTIRIN
[password
Seklinde yaziniz, Ornegin sifrem 123 olucak diyelim,
[password 123 123 yazmaniz gerekmektedir. Bu islemi acilen yapiniz.

NOT: Forumlar bir sure kapali kalicak, normal olarak kasmaya devam edebilirsiniz. Bu olay tekrarlanmayacak, soz veriyorum.

Gerekli açıklama burda, ben döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...