Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 2gündür giremiyorum sorry guys bugün onlineım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Binek olayının olabildiğince primitif düzeyde kalmasından yanayım. İşin amacını aşıyor diğer türlü olunca bence. Ama genel olarak fikirleriniz çok hoşuma gitti. Özellikle şehir içinde yer kiralama, ada kiralama gibi özelliklerle oyunun gerçekliğini arttırmışsınız. Hep bunun olmasını isterdim. Şehirlerdeki hanların odaları vs.. kiralanabilsin canlılık katsın oyuna. Şu sıralar player sayısı ne durumda? Ah ne özledim uo'yu yaa.. Hiç zamanım yok artık uo oynayacak o eski günleri acayip özlüyorum. Tabi orta okuldaydık o zamanlar falan ne günlerdi. Hiç birşey bilmiyordum uo hakkında 56k larla girip 1-2 saat ancak oynayabilirdim. Aah ah. Şimdi 1 ay sonra üniversiteden mezun oluyorum hala uo'nun o ilk zamanları burnumda tütüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lacrymae Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Arbeit te ilk betadan beri bir arkadaşımla beraber oynuyoruz. Ben Kuzgun oda Lilith. Bir ara benden kunduz diye bahsedilmiş ve bu inanılmaz gafı yapan da Mert kardeşim kutluyorum seni buradan :) Vallaha server betadan beri o kadar yol katettiki adeta buradan amerikaya yol olur. Furkan script konusunda gerçekten sağlam bir arkadaş. Hem ilgili, fikirlere saygılı yardımsever bir owner. Sistemler harika. Görev sistemi eklendi. Hani hatırlarsınız giderdik bir amcadan görev alırdık mmorpg oyunlarında oda bizden bilmem kaçtane kurt dişi getir sana xp ve para yada şu itemleri vereyim derdi. Aynı sistem şuan server da aktif edildi. Raid sistemi (dungeon kiralayıp belirli saatler arasında party olarak champ kasma) oalyları aktif edilecek. Bunu gerçekten heyecanla bekliyorum. Büyütüp binilebilen Kurt sistemi geldi çok tatlı :) küçücük köpek olarak alıyorsunuz eğiterek, mama yedirerek dire wolf ve büyük rideable kurt haline getiriyorsunuz. Saymakla bitmez arbeit deki eğlence. Ve gittikçe gelişmekte server. Ayrıca player derdimiz yok gelen gelir gelmeyen kaybeder diyorum ben. Şuan hali hazırda 3-4 yakın arkadaşımla beraber gayet zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bende sizi kurt binmek için Rise of Godslayer'a bekliyorum :p Kanka valla şimdiye kadar açılmış en iyi uo serverlarından birinde oynuyorsunuz o yüzden üstünüze gelmiyorum SWTOR gelene kadar yüklenmiycem size :p Ama bak serverda level sistemi olduğundan, serverın ventrilosu olduğundanda bahsedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Killer said: 2gündür giremiyorum sorry guys bugün onlineım cuma girebilcem ben artik bi kasalim birlikte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 okul bitti benim sınavlar var. onlineım artık paso. bugün oynuyorm mesala bu server ultimaya gerçeklik kattı.diğer oyunlarda beğenilen sistemlerde ultima gibi unique bir oyuna eklendi. yani şu anda herşey var oyunda öyle diyebilirim size. severek oynuyoruz ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 brit bankta bulusalım parola ismail sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ya bişey oldu giremiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abov server gitti ilk defa şoklardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 birşey olmaz gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eques de gidicem 2 günlğne dedi. serverı kapatıp mı gitti naptı sdgksd. şansa bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sdfsdfds bensiz hiçsiniz deyip gitti sdfdsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 saldırı var servera ya .forum falan da gümledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 kıskanıyorlar ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hacklediler canım serveri şerefsizler ya.neyse owner müdahale etti de biraz kayıp var =( durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Sevgili oyuncular, Sunucumuzun eski ortagi 'Emir Kalender' adli sahis, benim yoklugumdan faydalanip sunucu bilgisayarina girmis. Bu girisinde tum server scriptleri ve savelerini silmis. Kendisi hakkinda YASAL UYGULAMA baslatildi. 11-14 Mayis tarihlerinde yapilan tum emekleriniz, uzgunum ki silinmis. 11 MAYIS AKSAM yedeklerinden sunucumuz kaldigi yerden, Devam edecektir. Bunu yapanlarin bilinki hem hukuk yoluyla hemde kisisel yollarla cezasini cektirecegiz. Birdaha boyle birsey olmayacak. Rahatsizliktan dolayi hepinizden o sahsiyetsiz kisi adina ozurlerimi bir borc bilirim. Oyuna kayit yeniden, free olmustur. Oyuna devam edebilirsiniz. Bu zor zamanimizda yanimizda oldugunuz icin tesekkurler. Tekrar tekrar ustunde durayim Bu kisi hukuken cezasini cekecektir. IP adreslerinden oturdugu yere kadar herseyini tespit ettik. Avukatim yarin onunla temasa gecicek Forumlarada gerekli evraklari screen edip koymaktan buyuk zevk duyacagim. UO Hacklemenin bir cezasi yok fakat VPS SERVER hacklemek, Bilisim Suclarina girmektedir. Bir iki gune tekrar aranizda olucagim, ailemden birinin agir derecede hastalanmasindan dolayi aranizda yokum. Bu haysiyetsizlerde boyle birseyden faydalanabiliyorlar.. SIFRENIZI MUTLAKA DEGISTIRIN [password Seklinde yaziniz, Ornegin sifrem 123 olucak diyelim, [password 123 123 yazmaniz gerekmektedir. Bu islemi acilen yapiniz. NOT: Forumlar bir sure kapali kalicak, normal olarak kasmaya devam edebilirsiniz. Bu olay tekrarlanmayacak, soz veriyorum. Gerekli açıklama burda, ben döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 devam ediyoruz güvenimiz tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 forumlar daha yenilenmedi de ben gelen 2 sistemi söylim raid sistemi ve quest sistemi geldi ikiside wow'daki tarzda. raidde dungeon kapatıp kasıyosunuz falan.quest sistemide ot bok istiyo para ve exp veriyo sora.değşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 razor calısmıyor bende .net frameworkten olabilirmi 3.5 i cekiyim bi onla deniyeyim msn falanda giremiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 YETOOOOOOOOOOOOO hallet gel. ama ben heali 100ledim bile =& slfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kapalı mı şuanda sunucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Myshkin said: kapalı mı şuanda sunucu? Sunucu açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 skiller silinmiş sanırım 70 idi 0dan mı kascam şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eques Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Cairne said: skiller silinmiş sanırım 70 idi 0dan mı kascam şimdi :/ Geri alınma oldu malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Eques said: Myshkin said: kapalı mı şuanda sunucu? Sunucu açık. en son hangi patchle girebiliyorum oyuna, sınır ne? couldnt connect to ultima online. pls try again ekranı çıkyıor karşıma giriş yapmaya çalışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar