SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ahmedinejad'ın yerinde olucam var ya, anayasa değiştirmiştim şu an Şeriat meriat da, hatunun da gideri var lan, yerim şeriatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahahahaahah şimdi televizyonlara çıkarsa süper olur ulusa sesleniş filan "ya tamam dine saygımız sonsuz filan da şimdi italyan bi hatun çıkmış, vericem diyo, e reddetmek te olmaz, ben şeriatı kaldırıyorum hacı. haydin kalın sağlıcakla..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İtalya'da Silvia Valerio adlı bir genç kız, bekaretini İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad'a vermek istediğini söyledi. anlatım bozukluğu vardı düzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 al mahmut, bu benim bekaretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahmedinecad fotosu koymamışsınız hiç. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu bana eski günlerimi hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu topicteki bir eksikliği gidermek adına ; [video]http://video.mail.ru/mail/anett-f89/156/160.html?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hatunlar%C4%B1n+efendi+adam+yerine+pi%C3%A7+tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar