Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız seni diledim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gözlerine baktığımda içime düşen ateşin seni de yakmasını diledim... Öyle bir yangın diledim ki kasıp kavursun yüreklerimizi... Sonra bir yağmur diledim. Usul usul söndürsün yangınımızı. Hani yağmurdan sonra buram buram toprak kokar her yer. Ben senin kokunu duymayı diledim... Ardından güneşi diledim. Beni kor haline getirmesini ve her gözlerine baktığımda içini ısıtabilmeyi... Bir meltem diledim ardından. İstedim ki küllerimizi bir bütün haline getirsin... Aslında ben her dileğimde hep seni diledim... İstedim ki sevdiğim, sen bir tek benim ol...

Biricik sevdiğime...[signature][hline]W.M.

[Bu mesaj Morgana tarafından 30 Temmuz 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Güzelmiş. C/P mi?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Eline sağlık, güzel olmuş.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
bol ibrahim sadri'li bi cezmi ersöz yazısı gibi olmuş.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
@morgana : yok yazının hemen altına at diyorum bir dahakine , böylece bizde acep c/p mi demeyelim.

aha konu dağılıyor tutun konuyu[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
Zaten bunlar Gris efendi dışında birisine yazılsaydı gelip bacaklarını kırmak zorunda kalırdık, bizi büyük bir zahmetten kurtardığın için teşekkürler :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 30 Temmuz 2004 11:44 tarihinde demiş ki:
bol ibrahim sadri'li bi cezmi ersöz yazısı gibi olmuş.

cidden de :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
güzel bir yazı ama bide şöle yaklaşmak gerek
insan ne kadar dilesede umudunu kıran birşey her zaman çıkar karşısına(bana her zaman olan birşey bu)

ezginin günlüğü= zerdaliler bunu dinleyin
  • Yeni Oluştur...