dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ölümüne mokoko yapmışlar sana kötü olmuş. saçma sapan uçurmalar oluyo sözlükte ama çok fazla alım oldu onlar da bi şekilde en ufak hatada atmaya başladılar, başta bu kadar adam almamalılardı yazar olarak zaten. 6.nesil dönemine kadar çok kaliteydi. 6.nesillerde iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sparkcaster said: sözlükte pkk lı dediklerinizin %80 i troll, bikaçtane gerçek pkk lı var bir ikisini rl de tanıyorum Atatürke ülkeye orduya dümdüz giden adam isterse troll olsun, ................. 2 tane şerefsizi bizzat tanıyorsun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ekşisözlük kitlesiyle paticik kitlesi kıyas olmaz, çok fark var. bir sürü konuda. iyi ya da kötü bir yorum olarak algılanmasın bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 herturlu doveriz biz onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cogu kisi sacmalamis acikcasi burda eksi sozluk rereroro diye, nerdeyse tr deki cogu unlu (bunlara patideki uyelerin olup bittikleri dahil) her ekrana cikislarindan sonra eksiye gidp bakiyolar insanlarin tepkisi ne diye, kac defa tvlere gazetelere fln konu olmus, ha genelde elestrel tarzda yazilar var ama orasida bir nevi turkiyenin meyda arkadasi, yada ne bilim bir nevi elestrel mizah dergisi gibi birsey. 6 nesilden 10 nesile kadar her yazar aliminda cok lamer doldu vs dendi, ki zaten coguda gerisin geri ucuruldu. bana kalirsa turk interneti diyince sayilacak ilk 5 isimden birtanesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 eksisozluk dusunuruyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 14 yaşımdan beri sözlük okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quemarlos Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ne güzel bir tartışma başlamış bak benim görüşüm bile değişmeye başladı ekşi hakkında demekki fazla içerlemişim duruma ve çok milliyetçi yaklaşmışım site açısından bakınca. ama yine de dediğim gibi eskiden daha güzel olduğunu düşünüyorum. kalite olarak erozyona uğradı son 2-3 senedir. biraz daha düzelebilir diyorum. çok saatlerimi geçirdiğim hala da aktif olarak yazarlık yaptığım bir site, ama benim görüşüm bu. temizlik lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gec baslamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ekşi sözlüğe gerenk yok abi komik bişi mi arıyorsunuz gülmek için mi giriyorsunuz? bilgi almak içinse wiki var zaten dedeler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aquila said: gec baslamissin. 15 imden gün alıyordum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kac gun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 eet 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 olm kaynak ypmayın lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kaynak gozlugunu tak, kor olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: ekşi sözlüğe gerenk yok abi komik bişi mi arıyorsunuz gülmek için mi giriyorsunuz? bilgi almak içinse wiki var zaten dedeler gibi wiki ansiklopedik bilgi aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aaaa ama twler bile boyle yaparsa, nolcak bu patinin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 17 yıldır böyle abi pati değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abvblizzard said: Farinal said: ekşi sözlüğe gerenk yok abi komik bişi mi arıyorsunuz gülmek için mi giriyorsunuz? bilgi almak içinse wiki var zaten dedeler gibi wiki ansiklopedik bilgi aynı şey değil. genelde osur osur ipe diz şeklinde argoyla süslenmiş komik olma ve ayar verme çabası barındıran yorumlar oluyor çok nadir güzel bir şeye rastladım ekşi sözlükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben cok guzel seyler yazdim, ama kimse goremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Pati de öyle? Fikir/yorum almak için gayet iyi aslında ekşi dediğin postları elemek kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi eksiye genelde bok atan 3 grup var 1- kendi hakkinda surekli giydirilenler (unluler genelde) 2- ekside yazar olamayip, icindekileri oraya yazamadiklarindan dolayi kedi-mundar iliskisi yasayanlar.. a- ekside yazar olmak cokta zkimde derler b- sessiz kalirlar ama sagda solda eksi rereroro derler 3- hep trollere, kendi dini yada milliyetci duygulari ile dalga gecilen entrylere denk gelmislerdir. halbuki isterler ki insanlar elele tutussun, etraf hep pamuk seker koksun, hickimse kimseyi trollemesin isterler. tabi canim kendiside oyle zaten. bunun disinda wikiye girdiginiz zaman bile bi makalenin tamamini okuyup sindirmezsiniz, size ise yarana kismini okuyup gerekli vitaminini alirsiniz, yoksa bende diyim wikide bi bok yok cok karisik aradigini bulamiyosun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 wiki çok karışık aradığını bulamıyorsun anca ilkokul çocuğu falan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben senelerdir her çaylak alımında üye olurum her seferindede üye adımı ve şifremi unuturum. 1 kere giripte yazmışlığım yok lan ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar