Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 böle biraz daha güzel Tabi Estetik Bi Yazı Koycam Sol Kolumda Erutan Sağ kolumdada Nature Yazcak Arkayada Boylamasına Erutan Yazdırmayı düşünüom E R U T A N diye boylamasına :D ne kadara patlar? bi bilginiz varmı?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli HalaycılarıMAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 egomanyakmısın sen ya :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nesi Var Abi? hatta Düşündüm arkaya şöyle yapcam E N R A U T T U A R N E[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
555 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 allam nelerle uraşıyolar ehuh ama fazla pahalı olmaz bence[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum!
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 enrauttuarne şeklinde okuna blir dikkat et[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ne bu? elfçede küfür flnmı? :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hayır soldan sağa kunuyo ben de öle okurtdum ilk görseydim[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Erutan, 29 Temmuz 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ne bu? elfçede küfür flnmı? :P hahaha:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Elfçe bıyıklarını yolarım demek[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ST EF AN EL gibi bi marka vardı ona benzemesin sonun..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence: E R U NATURE A N YAZSAN..[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. [Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Temmuz 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 naturErutan yazdır:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Nebuch, 29 Temmuz 2004 22:12 tarihinde demiş ki: bence: E R U NATURE A N YAZSAN.. citten süper bak bu sevdim saol önerin icin[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yazımı yanlış oldu ama ben Bayer in logosu gibi düşünmüştüm. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. [Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Temmuz 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 reklamını heryerde yapıyosun ha. :horace: umarım güzel olur.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Nebuch, 29 Temmuz 2004 22:12 tarihinde demiş ki: bence: E R U NATURE A N YAZSAN.. ne o oyle? nature şey gibi olur o zaman[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 opera pasajında t-şhirt e baskı yapan bi yer vardı sanırım. resmi veriyosun 15m mıydı neydi... kısaca fazla pahalıya patlamaz.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence ben sana bi resmimi verim onu bas tişörtüne. salla erutan felan.[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ...E ...R ...U NATURE ...A ...N Böle nası?? Edit: Noktalar olmıcak tabi, anca böle yazabildim. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 30 Temmuz 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ----E---- ----R---- ----U---- ..NATURE. ----A---- ----N----[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bzz bu forumda fanart bölümü war mı[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evet öyle olcak storm un yazdığı gibi :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 N A T U R E A............R T............U U............T R............A E R U T A N nerden aklıma esti bilmiyorum. =P ortasına da bi logo koydun mu ooh. =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Dextra, 30 Temmuz 2004 00:35 tarihinde demiş ki: N A T U R E A............R T............U U............T R............A E R U T A N nerden aklıma esti bilmiyorum. =P ortasına da bi logo koydun mu ooh. =P woha fanart çı kaynıyo burası ^^[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Öne çıkan mesajlar