Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle Bi Tişört Yaptircimde...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

böle biraz daha güzel Tabi Estetik Bi Yazı Koycam Sol Kolumda Erutan Sağ kolumdada Nature Yazcak Arkayada Boylamasına Erutan Yazdırmayı düşünüom
E
R
U
T
A
N

diye boylamasına :D

ne kadara patlar? bi bilginiz varmı?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
egomanyakmısın sen ya :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
allam nelerle uraşıyolar ehuh ama fazla pahalı olmaz bence[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
hayır soldan sağa kunuyo ben de öle okurtdum ilk görseydim[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
Elfçe bıyıklarını yolarım demek[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
ST
EF
AN
EL
gibi bi marka vardı ona benzemesin sonun..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
bence:

E
R
U
NATURE
A
N

YAZSAN..[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.

[Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Temmuz 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
naturErutan yazdır:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 29 Temmuz 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
bence:

E
R
U
NATURE
A
N

YAZSAN..

citten süper bak bu sevdim saol önerin icin[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
yazımı yanlış oldu ama ben Bayer in logosu gibi düşünmüştüm. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.

[Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Temmuz 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 29 Temmuz 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
bence:

E
R
U
NATURE
A
N

YAZSAN..

ne o oyle? nature şey gibi olur o zaman[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
bence ben sana bi resmimi verim onu bas tişörtüne. salla erutan felan.[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Mesaj tarihi:
...E
...R
...U
NATURE
...A
...N

Böle nası??

Edit: Noktalar olmıcak tabi, anca böle yazabildim.

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 Temmuz 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
----E----
----R----
----U----
..NATURE.
----A----
----N----[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Mesaj tarihi:
Bzz bu forumda fanart bölümü war mı[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

Mesaj tarihi:
N A T U R E
A............R
T............U
U............T
R............A
E R U T A N

nerden aklıma esti bilmiyorum. =P ortasına da bi logo koydun mu ooh. =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 30 Temmuz 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
N A T U R E
A............R
T............U
U............T
R............A
E R U T A N

nerden aklıma esti bilmiyorum. =P ortasına da bi logo koydun mu ooh. =P

woha fanart çı kaynıyo burası ^^[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

• Yeni Oluştur...