Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dadlu nickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 saqoL +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 SoRmAdAn SoRuYu SoKaRLaR BoRuYu (H) | ECE'HM SHENI CHOK SEFORM ASKHOAM mUJAAHX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 GéRcqTéN cOoOk DaDluU... intahar sebebi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sana bir takarım hayatin sasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi şunları topluca yakmak lazım.iğreniyorum şu tiplerden ya. böyle yazınca daha karizmatik cool oldukarınımı sanıyorlar anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çünkü hepsi artiscan cooloğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 b3yl3r saqin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Masakari said: sana bir takarım hayatin sasar haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hayır, benim anlamadığım bu topici açan arkadaşın ne işi var oralarda? lazım falan mı oldu? bilelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bence hoşlandığı bi kızın iletisinde/statusünde bunlara benzer bir laf buldu ve googleladı neyin nesidir diyerek, sonunda google amca aracılığıyla bu siteye yöneldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 merakla beklenen açıklama: google a "dadlu" yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 FromTheHell said: bence hoşlandığı bi kızın iletisinde/statusünde bunlara benzer bir laf buldu ve googleladı neyin nesidir diyerek, sonunda google amca aracılığıyla bu siteye yöneldi.ayrıca hoslandıgım kız diye bi statude kalmaz kızlar hıh. benim olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Şunları print edip yere gömelim sağlam birşeyin içinde, gelecekte bulup atasözü diye kullansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 böyle yazı tipli özlü sözlere gülmeyelim artık. güldükçe daha çok yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar