Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dns filan nasıl ayarlıyoruz vistada, bi tutun elimden plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 of eski pcde dns ayarlama hedesi yapmıstım dişiler için de ugrasamam aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ağ ve paylaşım merkezine git solda bağdaştırıcı ayarlarına gir ordan sağ tıkla özellikler falan youtube hikaye ikshemstır şahane di mi lan çakal adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 konuyu trollemeye geliodum da yavuz senin açtığını görünce o_O oldum lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahah ya uzaylı görmüş masum köylü oldum, ilk kez kullanıyorum vista sağol seagle bakıyorum şimdi tamamdır hallettim ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi vatan bilgisayarda youtube'a last.fm'e falan girememek diye okudum diyom millet iice bokunu cikardi, ordan bile bi yerlere gitmeye calisiyo diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Saeros said: ahah ya uzaylı görmüş masum köylü oldum, ilk kez kullanıyorum vista sağol seagle bakıyorum şimdi tamamdır hallettim ty muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar