Rikkie Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ÇABUK. İZDİVAÇ MIDIR NE HALTSA. ABİ BEN BU ÜLKEDEN UMUDUMU KESTİM LAHN. O KIZ, MUKADDES MİYDİ NEYDİ KONUDIŞINDAKİ MİSS TURKEY 2010 TOPİCİNDE ÖYLE KIZLAR(???)VARKEN YENİ BİRİLERİYLE TANIŞMAK İÇİN O BU PROGRAMA ÇIKMAK ZORUNDA KALDIYSA HAKEDİYORUZ ABİ BİZ AVRUPA BİRLİĞİNİN KAPISINDA 50 SENEDİR BEKLEMEYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 CALM THE FCUK DOWN MADIFAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi of şunun için topici açtım bakıyım diye. o sırada bi iş çıktı masadan kalktım ve geldiğimde arge müdürü bakıyodu ekrana. olm bunlar ne dedi, öyle bi göz göze geldik falan rezil oldum bi güzel. hay izdivaç gibi.. gerçi sonra birlikte baktık beğenmedi hiç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hey hey hey hey dostum sakin ol ve o klavyeden elini çek ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahahah caps de açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 açtım bişi yok kardeş kadnırma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar