Diamor Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 chu` adamsa pebbles almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Benim kabalığım özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o diilde ekmek de atarlanmıs. anlasılan o da chu ya ozeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 takımımdaki 4 kisi bana oynasın ben riki ile 40/0 yaparım. yavaş yaparım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 karşı takımdaki 5 kişi bana oynasın ben 50-0 da yaparım ki. ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu said: o diilde ekmek de atarlanmıs. anlasılan o da chu ya ozeniyor. sus aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şikayet ettim mesajını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çocuğa aptal deme özenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kermit said: orçunun 34-0 vardı ölmesin diye götümüzü yırtıyoduk onun ssine bakayım bi nerdeydi. hatta o oyunda sende vardın özcan yok gitti ya. süperdi o oyun orcuna çalışıyoduk euhauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yıl 2010 hala chu` yu tabakoyu tanımayanlar var :/ Buralara az arada bakmak lazım :D http://www.heroesofnewerth.com/players/ çu da bu: http://i40.tinypic.com/fwrwk9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Abi bırak nooblara cevap verme saldırıyolar :D Edit: Tanıyanları azad ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 OOĞLUM OYUNA GİRMİYO BAD LOGIN DATA DİYOLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 SERVERLERMİ GÖÇÜLDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 814 oyun oynayıp 2100 rating yaparsam bana da tapçakssanız böyle kasayım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kusura bakma da 5v4 oyunda, karsı takımın da seninki ile denk olmadıgı bir oyunda o kadar kill alması hiç ama hiç " allahım, chuuuu!!!" dedirtmiyor. komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Taparım sonuna kadar! Ustalara saygım var..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 .......ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 [READ] Chat Server + Game Servers down, panic/rage in here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 PAAAAAAAAAAANIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 RAAAAAAAAAAAAAAAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aynısı dün bana oldu 1 saat bekledim gelmesi için, geçişden sonra sunucular arada patlıyor, no panic D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben tapmam abi. cuce, cucenin arkadaslari ocean ve benim oldugum takıma karsı ezildin ya. daha dorusu ezdim archer ile. ondan beri saygım azaldı sana. bole seni nasıl desem vanille ile filan kıyaslar oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Adam demiş zaten 2k hedefim yok, eğer hedef koysa herhalde öyle ezilmezde dimi... ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu said: ben tapmam abi. cuce, cucenin arkadaslari ocean ve benim oldugum takıma karsı ezildin ya. daha dorusu ezdim archer ile. ondan beri saygım azaldı sana. bole seni nasıl desem vanille ile filan kıyaslar oldum :D ya bi git. benle nalakasi var. girmiyorum sizin oyunlariniza zati artik, public gamelerde takileyorum. alalaaaa. ayrica sen cok mu iyisin cicim, drama yapiyosun hep oyunda kiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar