Defensive Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 İyi günler, bizimkiler dizüstü ekrandan film izleyemiyorlar. Tv'ye görüntü aktarılıyorsa oradan izlesinler dedim. Mümkün müdür, nasıl yapılır ? Bir zahmet biri açıklarsa 4 kişi sevinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 laptopın ne çıkışları var tv nin ne girişleri var? mesela hdmi var mı yoksa tv de vga var mı ? olmadı sundan kesin vardır kabloyu al tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hd, dvi yada dsub çıkışı var mı? tv nin hd, dvi ya da dsub girişi var mı? ikisinin de bağlantılarının fotolarını çek, öyle gel bence. daha rahat olur. bir de ses var tabi. hd varsa sesi de taşır o sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yok s-videonun da olmadığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 tv girisi problem olmaz. svideo veya dsub dan en az 1 tanesi bulunur zaten. ya model ismi yaz yada baglantilarin fotosunu cek dendigi gibi. boyle korlemesine yazmasin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çoook eski bir tv ise de SCART adaptörü alırsın ama svideo vardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben sesi bağlayamıyorum laptop eski, arkasında öyle jacklar yok. kulıklık yerine mi bağlıcam napcam ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ses için ilkel bir yöntem de olsa laptopa hoparlör bağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bazı laptoplar kulaklık çıkışından spdif i destekliyor. onlar harika oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar