Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Cuce said: metal-rock bu nası grupki bole katılıyorum. her ne kadar bu seçeneği işaretlemek zorunda kalmış olsam da bu ikisi aynı seçenekte olmamalıydı. sen cradle of filth dinleyen adamla deep purple dinleyen adamı aynı kefeye koyarsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şıklar yetersiz saçma anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi her tarzı ayrı yapsam 40 tane şık olur ozaman sacma olur..bazı tarzları genelledim iyide yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit said: şıklar yetersiz saçma anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ulan saçmalamayın anket güzel. hemen hemen olmayan muzik tarzı yok. metali ergen gibi 12 farklı kategoriye mi ayırıp yazsın adam. olmayan tarzı da sanki işaretleyecekmişsiniz gibi şu yok bu yok yazanlar var. aslında anket şöyle olmalıydı Pis Metalciyim Diğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o zaman pis metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Deacon said: Cuce said: metal-rock bu nası grupki bole katılıyorum. her ne kadar bu seçeneği işaretlemek zorunda kalmış olsam da bu ikisi aynı seçenekte olmamalıydı. sen cradle of filth dinleyen adamla deep purple dinleyen adamı aynı kefeye koyarsan olmaz. aynı kefeye koymakla ne alakası var burda karakter testi anketi yapılmamış müzik tarzı anketi yapılmış. cradle of fifth ile deep purple dinleyen adam rock-metal'i işaretleyince bi yeri düşmez heralde? pop dinleyenleri düşünsene bir de. pop dinliyorum ama serdar ortaç dinleyenler ile beni aynı kefeye koymayın pls!! ben michael zartson dinliyorum! gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 25093 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fistan said: ulan saçmalamayın anket güzel. hemen hemen olmayan muzik tarzı yok. metali ergen gibi 12 farklı kategoriye mi ayırıp yazsın adam. olmayan tarzı da sanki işaretleyecekmişsiniz gibi şu yok bu yok yazanlar var. aslında anket şöyle olmalıydı Pis Metalciyim Diğer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bir yeri düşmez ama saçmasapan ve ortaya hiçbir gerçekçi sonuç döndürmeyen bir anket çıkar ortaya. Biz de onu diyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 niye saçmasapan bi sonuc cıksın ki? anketi inceleyen adam, rock-metal'i işaretleyenlerin hem cradle of fifth hem de deep purple dinleyebileceğini bildikten sonra bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 iyide niye bu metalciler ayaklandı sonucta orda elektronik ve psy,chiiout ve ambient blues ve jazz aynı yerde kimse bişey demio ama metal rock yazınca olmuo oluo..aslında en yakınıda o ikisi digerlerine göre...harbiden pis metalci ve diger olmalıymıs sıklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fistan said: niye saçmasapan bi sonuc cıksın ki? anketi inceleyen adam, rock-metal'i işaretleyenlerin hem cradle of fifth hem de deep purple dinleyebileceğini bildikten sonra bir sorun olmaz. çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İnsanların müzik zevkinin "ya şu ya da bu" ya kısıtlanması, üstelik "şu" ve "bu" nun kapsamının çok geniş olması anketin saçmalığını açıklıyor. böyle bir anketi nasıl savunabiliyorsunuz anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Arda ankete oy verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi çok zorlandım senin bu ankette oy kullanmakta, down tempo falan gibi müzik tarzları nuJazz lounge elektronik falan çok fazla bir arada kullanılan şeyler. trip hop ile bir araya da koymamak lazım bence. şimdi nuJazz olsa onu işaretliycem, elektronik de çok dinliyorum şeedemedim beceeremedim senin anketi :D hani metal rock da bir arada olmadı pek, rock işaretliim desem metali de işaretliycem, tamam metal de çok dinlerdim ama artık eskiden dinlediğim kadar dinlemiyorum. daha ayrıntılı seçenekler sunmalısınız efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 elektronik-psy-trance,techno vb.. metal-rock vb.. chillout-ambient-psybient vb.. trip-hop-alternatif-downtempo vb.. bazen pop vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 klasik keman'a benden başka oy veren 4 arkadaşla fazıl say dinleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ya istatistik okuyorum ben istesem anketin allahını yaparım ama forum şartlarında bukadar oluo...ne bekliosunuz yani olan bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yine başladık x okuyorum geyiklerine ahakjahsdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 "roket adam" said: yine başladık x okuyorum geyiklerine ahakjahsdka dsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 SNA1L said: ya istatistik okuyorum ben istesem anketin allahını yaparım ama forum şartlarında bukadar oluo...ne bekliosunuz yani olan bu.. arkadaşım uzun hava okuyorum şıklarda yok!!! okumakla adam olunmuyor işte!!!!1111!!!11.1.1.1.1biiirrrr eaaaah yaram sızlar.. ok değmiiiş.. ok deeeğmiiş kurban yaram sızlaaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dagılın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abvblizzard said: Jazz yemiş prog rock/metal (tu) örnek pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar