SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ne tarz müzik dinleniyor patide genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dinlediğim müziğin ne tür olduğunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 birden fazla oy vermek istedim ama rock olani sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kimleri dinliosunki genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende bi çogunu dinliyorum burdan ama digerlerine göre daha cok dinlediklerinizi oylarsanız daha bi ii olur sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 metal rock dedim ama hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Jazz yemiş prog rock/metal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 her tur dinlerim aga, mesela mp3 calarimda olanlardan bazilari tiesto doors muslum gurses, ibo duman tarkan coldplay bob marley enstrumental karisik parcalar baya bissuru film ve oyun muzikleri vs.. vs.. bunlardan birinden digerine gecmek baya bi zevkli oluyo. asil amac yaraticiligi artirmak tabi bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 queen, beatles, sting radyom var pandorada, ayri sinatra radyom var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi herseyi dinliosunuz bende cok sey dinliorum ama en cok dinlediginiz yani digerlerine oranla.. elektronik-metal kapısması olur gibi trollenmezse bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 elektronik ne olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aynı melodiyi 15 sn den uzun tekrarlayan müzik dinlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: elektronik ne olm ya ford müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 metal-rock bu nası grupki bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 SNA1L said: elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Cuce said: metal-rock bu nası grupki bole abi gruplamalara takılmayın genelledim biraz yoksa anket cevapları 30 tane fln olur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Beethoven, Mozart, Vivaldi ve belki 1-2 tane daha arkadaşımız müzikte allah(cc)dir. Bunlara komple müzik diyeceksek ayıp olur yani bu allah abilere. Ancak işte bir Led Zeppelin falan filan bir şeyler ekleriz yanlarına OK... Ama elektronik falan... Böyle şeylerle gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: Beethoven, Mozart, Vivaldi ve belki 1-2 tane daha arkadaşımız müzikte allah(cc)dir. Bunlara komple müzik diyeceksek ayıp olur yani bu allah abilere. Ancak işte bir Led Zeppelin falan filan bir şeyler ekleriz yanlarına OK... Ama elektronik falan... Böyle şeylerle gelmeyin. abi takılma böyle seylere sonucta herkesin popisi farklı..allah(cc)'lere diceim bişey yok tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dunyada herkes ayni tarz muzigi dinlese ve iclerinden bitanesi cikip baska bir muzik turu kesfetse herkes ona hayran olur. [hr] "john mandolin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 snail bu arada konuyu dengede tutma calismani taktir ediyorum ama bu topicde kan cikar soliyim bastan, ohoo daha uyuyan troller uyanacak gircekler bu konuya fln, sonu belli ama ne sekilde gidecegi belli degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Yok abi benim sevdiğim şeyler güzeldir sevmediklerim rezildir. Renkler tatlar diye bir şey yok. Ben biliyorum en iyisini. True Story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eskiden olsa rock metal şimdi jazz blues yaşlandık vessellam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 reyou said: snail bu arada konuyu dengede tutma calismani taktir ediyorum ama bu topicde kan cikar soliyim bastan, ohoo daha uyuyan troller uyanacak gircekler bu konuya fln, sonu belli ama ne sekilde gidecegi belli degil :) birazdan sınawa gitcem koydur gitsin aksama bakarım nolmus.. bi ciddi anket yaptırmıolar adama sdfsdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar