Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası ss alınır?

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben VCD formatındaki filmlerden bilgisayarda Screen Shot nasıl alabilirim? Eskiden aldığımı hatırlıyorum ama şimdi sadece siyah ekran çıkıyor resimlerde. Bunun için bir program varsa Share Ware linki verir misiniz? Bi soru daha; Bu olay yasadışı mıdır? bana pek öyle gelmedi. Eğer yasadışı değilse neden korumaya alıyorlar?[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.videolan.org
VLC codecleri açmada felan diğer programlardan çok daha başarılı, yeşil veya bozuk filmlerde bunu kullanıyorum.

VLC'nin sitesinde diyor ki:
"Under Windows, add the --nooverlay option to the command line and use Prt Sc button to put a screenshot on your pasteboard. You can then paste this picture in a picture editor or a Word document or something."

demek ki windows media player, vs vs programlarda, SS alamamanın nedeni, overlay özelliğiymiş..
sırf VLC değil, diğer programlarda da overlay kapadığında, Screen Shot çekince filmin görüntüsünü alabileceksin.

Overlay olayı sanırım, SS aldığında filmin resmini değil de, filmin görüntüsü alması. Paint'te mesela resmi oynattınca, pencereler yazılar felan oynuyor, ama filmin görüntüsü oynamıyor sabit kalıyor..

Senin de sanırım sorunun bu overlay kısmı.
Kullandığın film programının FAQ'ına bakabilirsin.
olmassa verdiğim linkten VLC çek kullan[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...