yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi ben denemiştim kale boşalmadı :( ala ala beceremedim mi ki? O atla girme olayı düşman olmadığın bir krallık içinden birini kaçırmak için geçerli, eğer düşmansan bunu yapamıyorsun çünkü içeri gizlice sızman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ya yanımda esirim vardı rakip krallıktan, barış imzalandı yok oldu esirim. Beş kuruş kazanamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi ben yanımda 3 esir Lord ile dolaşıorum para vermiolar :( boşa esir yerimi dolduruolar bi de phewww Bu arada single'ına leş dien ağzım kırılsın dün bugün 10-15 saat oynadım herhalde single'ı. Biraz oynadıktan sora sarıo, gerçi derebeyi olduktan sonra hala bi ilerleme kaydedemedim bi kızla görüşüoduk o da senle ciddi dusunmem için biraz daha yüksel fln dedi höyt dicektim. Daa noluyum benim üstümde kumandan tarzında adam bi de han var ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ya işte kale alman lazım bi şekilde, ya da mareşal olman lazım ki o zaman da kale alırsın zaten. Diğer krallıkları fethetmeye uğraşacaksın başka bişey yok yani. Yada ayrıl kendi krallığını kur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bana bi köy verdiler küçük azıcık para geliyor yükselemiyorum bitürlü lan.. Bide track down desert bandits dedi inlerini buldum dağıttım ortalığı ama quest bitmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Gidip adamla konuş, hacı hallettim, başlarına yıktım mesken yerlerini de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 konuştum not yet falan şeysi çıkıyor püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Aaa ilginç ya bug falan oldu heralde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 başka hideoutları falan da mı var acaba? bu arada kralın gözünde nasıl yükselirim MOAR POWWAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bu alemde kral yapmayacaksıni kral olacaksın. Batuhan Karadeniz - 3 Kasım 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 nasıl olacam:D şimdi gözünde yükseldim ama hala köyden başka bişey vermedi bana ha bide köylere saldırsam başım çok büyük derde girer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Kralla sözleşmeni boz sonra gözüne şöyle savaşta olan ordu fazla olmuyan bi krallık kestir.Karavanını yağmalaki aran bozulsun savaşa gir sonra kalesinden birini feth et.İşte krallığının ilk adımı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lan attan nasıl iniyoduk ya? unutmuşum oyunu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yere doğru bakıp F'e bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BASTIN MI OLDU MU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ata doğru bakıcan Unmount/Mount yazınca F'ye bascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sağol farinal çok iyi oldu söylediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne demek kanka mühim olan arkadaşın işi görülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evet indim attan sonra düşmanlarıma ölüm saçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oh, tamam o zaman yatıyorum ben bilgisayar başında hiçbirşey yapamdan beklememe gerek kalmadı, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi köylülere ateş yak diyorum 1 saate yakcaz diyorlar ne ateş var ne bişi giriorum gard lar hala yerinde pof bi kaçıramadım adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 haha yakalandım sonra kaçtım, tekrar firar ettirmeye girdim adamı bi baktım bizim grup da içerde :D 5 kişi kaçtık hiç zor olmadı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dünyanın öbür ucundayken "hanımımdan mesaj var" diye gelen dadılar priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Nasıl hatun yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben bi feast'e denk gelmiştim gözüme bi leydi kestirdim, gittim leydim emrinize amadeyim filan hoop yatak yok yok ay ne kibarsınız filan dedi, şimdi zırt pırt dadısı gelip leydim sizi görmek ister beyim diyo, gidip bi gözüne görünüyorum reputation geliyo, sanırım reputationlar birike birike sonunda bu iş olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar