blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mustafa zaten Atatürk filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 reklamda oynayan adam kim.sesini tanıyorum eminim ama ismini cıkaramadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sir said: (td) birçok şey olduğunu biliyordum ama yorum yapamayacak kadar aciz olduğunu bilmiyordum, üzüntü verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bence cok basarili bi reklam olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 güzel reklam olmuş,niye bide Atatürk'ün bu kadar oynatılmasına tepki var anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Süper reklam, çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Böyle giderse Atatürk'ü Burger King'de göreceğiz, o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sparkcaster said: sir said: (td) (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yaa işte neymiş, thumbs down verirken "başıma bir iş gelmeyecekse" formatını tercih etmek lazımmış. Bu topik ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Atatürk'e bir kez daha neden hayran olduğumu anladım. adam prefabrik ev yaptırmak yerine sigorta şirketi kurduruyor ya nasıl bir kafadır bu böyle ilk akla gelmeyen yöntemlere çalışıyor? ama yine de bir reklamda Atatürk'ün kullanılması ne kadar etik bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 etik değil diyebilmemiz için abuk sabuk bi firma yada abuk sabuk bi sektör olması lazım yani türkiye iş banknası/anadolu sig reklamında oynamasında etiklik bakımından bi sıkıntı yok, dogrudüzgünm olduktan sonra çekilsn böle filmler. bide erzurumlu amcam çok iyi ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yav neyini anlamadınızki.. Anadolu sigortanın kuruluş sebebini anlatıyorlar bir nevi.. Aynı zamanda Atatürk gibi bir liderinde nasıl saşılacak derecede öngörülü ve büyük bir lider olduğunu gösteriyor.. Aramızda unutanlar olduğu aşikar.. Bırakın oynasın Atatürk heryerde. Normandiya market garden stalingard ezbere biliniyor sakarya yı dumlupınarı bilinmiyorsa bu toplumun yarısı tarafından işte bu yüzden. Aranızda kaç kişi biliyordu Anadolu sigortanın Atatürk tarafından kurulduğunu. Ben bu reklam filmiyle öğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Castiel said: sir said: (td) birçok şey olduğunu biliyordum ama yorum yapamayacak kadar aciz olduğunu bilmiyordum, üzüntü verici. öncelikle bunun bir reklam olduğunu bi algılayalım, kutsal metin falan değil yani korkmayın bu kadar. (td) verişim hakkında bi de yorum yapsaydım gelecek flame'i var sen düşün, bi de siyaset yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 senin sorunun bu zaten sir. eleştirinin söz konusu olmayacağı basitlikteki bir konunun akışını bile, içinde bulunan atatürk düşmanlığı (kişisel görüş vs) ile dur ben farklı düşünüyorum ahada delili mantığıyla bozabiliyorsun. iyiki siyaset yasak senin gibileri burada barındıranlar yüzünden millet 10. hesabını falan alırdı. kendini ispat etmeye, dikkat çekmeye ve yer yer antipatik olmaya çalışman 16-17 dolaylarında sona ermeliydi sende uzun sürdü diğer bir sorunda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 konunun gidişatını bir (td) hareketiyle bozacak yeteneğe sahibim =) eleştirinin söz konusu olmayacağı başlık da nası oluyomuş çok merak ediyorum. beğenmedim reklamı kardeşim, atatürk var diye beğenmek zorunda mıyım? yoo. durduk yere neden polemiklerle, etiketlerle, düşmanlıklarla kendini yoruyosun ki? esas senin gibiler yüzünden yasak siyaset, çünkü içinde atatürk olan bi reklamı beğenmemek bile bir mesele sizin için, bir düşmanlık algısı oluşuyo direk. damat ferit diyenler falan, acaip komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben atatürkün reklam malzemesi olmasını kabul edemiyorum deseydin thumbs down yerine o zaman eleştiri almazdın ve ikimizde o thumbs downı neden buraya bıraktığını biliyoruz. herkes sana bu gibi konularda aynı tepkiyi veriyor ve sen kendinde bir sorun görmüyorsun aksine insanların sana iftira attıklarını öne sürüyorsun. reklamdan atatürkü çıkarıp yerine başka birini koysak başlığı bile açmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 içinde sadece atatürk olan başlıkları açıp (td) yapıyorum ve gidiyorum evet, bütün eğlencem bu =) hangi eleştiriyi hangi nedenle yapacağıma karar verebiliyorum ben, bir reklamı eleştirmenin onbinlerce yolu olabilir. burdaki insanların bana benzer eleştiriler getirmesi bende bi "sorun" olduğunu göstermez, burda "milyonlarca sineğin bi bildiği var ki bok yiyolar" da diyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 peki sevgili sir bizimle reklama neden thumbs down verdiğini paylaşır mısın ? bu reklamda neler seni memnun etmedi ? çekim hatası mı yakaladın acaba yoksa metinler mi bayık geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Canı istemiştir arkadaşım,kimse buraya yazdığı şeyleri kanıtlamak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar