Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu Sigorta 85 yaşında Reklamı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Atatürk'e bir kez daha neden hayran olduğumu anladım. adam prefabrik ev yaptırmak yerine sigorta şirketi kurduruyor ya nasıl bir kafadır bu böyle ilk akla gelmeyen yöntemlere çalışıyor?

ama yine de bir reklamda Atatürk'ün kullanılması ne kadar etik bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

etik değil diyebilmemiz için
abuk sabuk bi firma yada abuk sabuk bi sektör olması lazım
yani türkiye iş banknası/anadolu sig reklamında oynamasında etiklik bakımından bi sıkıntı yok, dogrudüzgünm olduktan sonra çekilsn böle filmler.

bide erzurumlu amcam çok iyi ya (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav neyini anlamadınızki..

Anadolu sigortanın kuruluş sebebini anlatıyorlar bir nevi.. Aynı zamanda Atatürk gibi bir liderinde nasıl saşılacak derecede öngörülü ve büyük bir lider olduğunu gösteriyor.. Aramızda unutanlar olduğu aşikar..

Bırakın oynasın Atatürk heryerde. Normandiya market garden stalingard ezbere biliniyor sakarya yı dumlupınarı bilinmiyorsa bu toplumun yarısı tarafından işte bu yüzden.

Aranızda kaç kişi biliyordu Anadolu sigortanın Atatürk tarafından kurulduğunu. Ben bu reklam filmiyle öğrendim..
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

sir said:

(td)

birçok şey olduğunu biliyordum ama yorum yapamayacak kadar aciz olduğunu bilmiyordum, üzüntü verici.

öncelikle bunun bir reklam olduğunu bi algılayalım, kutsal metin falan değil yani korkmayın bu kadar. (td) verişim hakkında bi de yorum yapsaydım gelecek flame'i var sen düşün, bi de siyaset yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

senin sorunun bu zaten sir. eleştirinin söz konusu olmayacağı basitlikteki bir konunun akışını bile, içinde bulunan atatürk düşmanlığı (kişisel görüş vs) ile dur ben farklı düşünüyorum ahada delili mantığıyla bozabiliyorsun. iyiki siyaset yasak senin gibileri burada barındıranlar yüzünden millet 10. hesabını falan alırdı. kendini ispat etmeye, dikkat çekmeye ve yer yer antipatik olmaya çalışman 16-17 dolaylarında sona ermeliydi sende uzun sürdü diğer bir sorunda bu.
Sosyal ağlarda paylaş

konunun gidişatını bir (td) hareketiyle bozacak yeteneğe sahibim =) eleştirinin söz konusu olmayacağı başlık da nası oluyomuş çok merak ediyorum.

beğenmedim reklamı kardeşim, atatürk var diye beğenmek zorunda mıyım? yoo. durduk yere neden polemiklerle, etiketlerle, düşmanlıklarla kendini yoruyosun ki? esas senin gibiler yüzünden yasak siyaset, çünkü içinde atatürk olan bi reklamı beğenmemek bile bir mesele sizin için, bir düşmanlık algısı oluşuyo direk. damat ferit diyenler falan, acaip komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben atatürkün reklam malzemesi olmasını kabul edemiyorum deseydin thumbs down yerine o zaman eleştiri almazdın ve ikimizde o thumbs downı neden buraya bıraktığını biliyoruz. herkes sana bu gibi konularda aynı tepkiyi veriyor ve sen kendinde bir sorun görmüyorsun aksine insanların sana iftira attıklarını öne sürüyorsun.

reklamdan atatürkü çıkarıp yerine başka birini koysak başlığı bile açmazdın.
Sosyal ağlarda paylaş

içinde sadece atatürk olan başlıkları açıp (td) yapıyorum ve gidiyorum evet, bütün eğlencem bu =)

hangi eleştiriyi hangi nedenle yapacağıma karar verebiliyorum ben, bir reklamı eleştirmenin onbinlerce yolu olabilir. burdaki insanların bana benzer eleştiriler getirmesi bende bi "sorun" olduğunu göstermez, burda "milyonlarca sineğin bi bildiği var ki bok yiyolar" da diyebilirdin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...