sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adnan polat yine mi yaa gibisinden off çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 macı izlemiyorum ama LEO FRANCO LAAABN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fenerden hep böle abuk subuk goller yemeye mecburuz. yapıcak bişey yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: Estel_Anorien said: artık yargı başlasın! BAŞLADI REHA HAHAHAHAHAHAH arkada kalmasın bu ya her sayfada istiyorum bundan yazdı ve 20 sn sonra gol yediniz reha haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alexin intikamini kabalikla degil de FUTBOLLA ALDI selcuk LALALALAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gülizar öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Osmanlı tokadı yerleştirdi servet 3 tur attı adam havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 samiyende fener tezahüratları duyuyorum 5 dkdır ne iş ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: allahım sen bizi fener balından koru ya rabbim! bak 16. sayfada demişim kermit. yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 futbolda bal diye bişi olmaz reha hata vardır hata yaparsın yersin golü =), sıkma canını sen bu arada dünyanın en leş taraftarı olduğunuzu biliyomusunuz ? leo francoya top geliyo ve ıslık çalıyosunuz kendi kalecinize şöyle bi maçta moral vermek yerine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gökalp selçuk abi. o şuttan 792 tane daha vursun. 1 tanesi girmez. şanslı günüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 salak franco bi adim daha önde dursa yemezdi. selcuktan bile gol yedi zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: gökalp selçuk abi. o şuttan 792 tane daha vursun. 1 tanesi girmez. şanslı günüymüş. adam güzel vurdu kaleci hata yaptı bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Önceki pozisyondada Alex'in üstünden aldı diye çığlık atılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: salak franco bi adim daha önde dursa yemezdi. selcuktan bile gol yedi zaaa. aynen hatasıda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 alex'in üstünden top aldı diye çığlık falan atılmıyodu. aynı oranda ben de şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ATICAZ ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 attım totemi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: Estel_Anorien said: gökalp selçuk abi. o şuttan 792 tane daha vursun. 1 tanesi girmez. şanslı günüymüş. adam güzel vurdu kaleci hata yaptı bu kadar basit. Yalnız ben Alex'den Wederson'dan şut bekliyordum yada Santos ama Selçuğun aklına geldi şut çekmek. Borcu var zaten bir sürü maç kaybettirdi atsın borcunu ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: izninizle; ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lol daumun prensi selcuk atmis gsye gol? sdhfhghsfghsdgfhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çünki dünyanın en leş ve en çirkef taraftarısınız böyle büyük bi derbi maçında yapılmaz ya her top leo francoya geldiğinde ıslıklıyosunuz kalecinizi takım tutmayın siz bence daha iyi. zaten futboldanda anlamıyosun reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi sen anlıyosun di mi allahın kurbaası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 en iyi benim bunu daha öğrenemediysen girme buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 asdahsdfhasdg SEL CUK SA HIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar