Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden aldatıyorlar

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

@buddha çocukluk güzel falan değildir. çocuklar acımasızdır çılgınlar gibi alay edebilirler, hiç bir sorumlulukları yoktur sıçarlar herşeyin içine affedilirler. çocukluk çocukken güzel. büyüyüp çocuk gibi davranmak saçma.

LOLOLOLO RAISTLIN MUCH???
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Yapabiliyorsan buyur yap xunn.

Benim fikirlerim belli, benim yaşadığım hayat, yaşadığım ilişkiler vs. doğru veya yanlış benim şuanki fikirlerimi oluşturuyor.

Sizin fikirlerinizle aynı değil diye ne çocuğum, ne de şerefsiz.

Farkındaysanız kuduz gibi üzerime saldıran sizsiniz, benim savunduğum tek şey ise herkes istediği gibi yaşar, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir.

Ben ÇOK SEKS YAPTIM OF demiyorum sevgili öfkeli kalabalık.

Ben diyorum ki;

yeri geldi aşık oldum, yeri geldi aldatıldım, yeri ölümüne sevdim.

hala gelip ince ince laf sokma çabaları var, yok çok şey yaşayan insan doyuma ulaşırmış.

Yazdıklarımı ya okumuyorsunuz ya anlamıyorsunuz.

Ben, yaşadığım tecrübelerden sonra BU ŞEKİLDE YAŞAMAYI TERCİH EDİYORUM.Çünkü zamanında çok üzüldüm, artık üzülmek istemediğim için ve duygusal bir insan olmamdan dolayı bu tür olaylardan fazlasıyla etkilenip hayatımı boka çevirdiğim için artık üzülme ihtimalim olan durumların içerisine girmiyorum.

Ben üzülmekten bıktım, artık bunun riskini alamam diyorum.

Daha açık nasıl anlatayım bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim çevrem tam tersi, çok sadakatli kızlar var açıkçası davranışlarını taktir de ediyorum. aldatmak kişinin tercihi tabii ama bana dokunmayan yılan bir yaşasın gibi bir şey bu.

bildiğim tek bir şey var o da gerçekten seviyorsan onu aldatmazsın, başka açıklaması olmamalı.

bi de bi yazı okumuştum, beyin dalgalarını mı öyle bişi ölçmüşler, eşinizi sizi aldatırken düşünün diye, kadınlar daha çok duygusal aldatmalara tepki verirken, erkekler fiziksel aldatmalara tepki veriyormuş.

bu da bu konudaki bir "hint" tabii ki
Sosyal ağlarda paylaş

Diamor said:

vaniLLe said:

Diamor said:

@ vanil
ezik sana derler aslan max

Eger birisi seni aldatmissa bu onun sucudur. Eger o kisi seni pek cok kere aldatmissa bu senin sucundur yegen.

peki ben onu bir çok kez aldatmışsam kimin suçu?

DOSTUM matematik görmedin mi hiç 1.dereceden denklem. yer değiştir işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...