Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: hayata 1 kere geliyoruz da ondan. neyse arada ufak yaramazlıklara ihtiyaç duymuyorsan güzel, ama çok da normal değil açıkçası. Bu kafadaysan gerçekten, senin ilacın ilişki değil ama o zaman. Senin bunu karşındaki insana yapmaya hakkın yok. Sana en fazla fuckbuddy lazım, arasıra swap yap onenightstand'e kay. İlişki fazla sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 said: Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. AHAHAHA ÇAKAAAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Zaten uzun zamandır gerçek anlamda bir "ilişki" yaşamıyorum, yaşamayı da düşünmüyorum. Belki sizinkiler gibi "mükemmel" bir ilişkim olursa ben de fikirlerimi değiştiririm. Benmerkezciyim, zamanında insanların beni üzmesine izin verdim ve artık vermiyorum.Ve bu şekilde de çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: said: Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. AHAHAHA ÇAKAAAL. şu da dünyanın en büyük yalanı. güzel bir kadın görünce vay iyiymiş demekle gidip onunla yatmak aynı değil arkadaşlar kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 forumun bütün erkekleri de gay çıktı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BI DE XUNN... LUT FEN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: said: Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. AHAHAHA ÇAKAAAL. Bu ne lan. Karın en yakın arkadaşına "anlık zevk" olarak verse, 1 saatlik zevk yaşasalar karışmazsın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet onu bende anlamıyorum yoldan geçene bakmak, yada tv de bi yerde denk gelip bakmak, veya kasten arayıp bakmakla birisiyle beraber olmak aynı şey değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Karasakal said: Phae said: said: Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. AHAHAHA ÇAKAAAL. Bu ne lan. Karın en yakın arkadaşına "anlık zevk" olarak verse, 1 saatlik zevk yaşasalar karışmazsın yani? güzel örnek olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sadık olabilmek daha fazla erkeklik gerektiren bişey . delikanlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben erkeğim die bi savunma gelse süper olcak hauahuah mantığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 seni, senin onları sevdiğin kadar sevemeyecekleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 anlik zevk dedigin sey de kafanda baslamiyor mu zaten? yoksa ''beyni pipisinde'' diye tabir ettigimiz insan moduna mi geciyorsunuz o an? aldattiktan sonra da ''Ben yapmadim pipim yapti'' diyin o zaman. en azindan arkanizdan ''serefsiz'' degil de, ''salak'' derler. daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 valla ne derlerse desinler, çok da fifi. edit : bir de şurda feminist rüzgarlar estirmeyin, çok rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry said: sadık olabilmek daha fazla erkeklik gerektiren bişey . delikanlı olun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Sevgilinin aldatma ihtiyacını ben karşılayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Ya bırak hocam ya, internet ortamı sallayın. Yarın aldatıldığındada deki ihtiyaçtı hayatım, bir daha olsa yine anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 xunn tam bir kızsın abi. asdiaksdşlaskdşlasdşlsdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: valla ne derlerse desinler, çok da fifi. edit : bir de şurda feminist rüzgarlar estirmeyin, çok rica edicem. o kadar yazilandan sonra hala ''feeee-miniiiööst'' diyebiliyorsan. ikinci bi PES daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Obvious troll is obvious. Pati trolleri 3 mil öteden belli oluyor. inb4 "yooo, çok ciddiyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adami hayat fazla trollemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Karasakal said: Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Sevgilinin aldatma ihtiyacını ben karşılayabilir miyim? karşılıyabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar