sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Etrafınızdaki insanlar düzgün değil diye genelleme yapmayın. Erkek-kadın meselesi değil, herkes için geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: 8 yıl nası aldatmaz bir insan. Çok seviyordur mesela? Yakalanma diyen arkadaşa ad lol diyorum sadece. Kendimi mi kandırayım, salak mıyım gerizekalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: sipeyskeyk said: 8 yıl nası aldatmaz bir insan. Çok seviyordur mesela? Yakalanma diyen arkadaşa ad lol diyorum sadece. Kendimi mi kandırayım, salak mıyım gerizekalı mıyım? 8 yılı çöpe atacak kadar aptal değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tamam abi çok seversin de. hiç mi erkek arkadaşlarına dışarı çıkıp içip bir kaçamak yapmadın. 8 yıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tirol amacıyla dedim yoksa o görüşte bi insan diilm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Neden yapayım ya neden, amaç ne ki, arkadaşlarımla olmak için çıkıyorum dışarı, kaçamak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatmayı huy haline getirmekten bahsetmiyorum. o hastalık. aldatmak illa kuçaktan kuçağa gezmek veya düzenli rusa gitmek şeklinde de olmaz. ama ben hiç aldatılmadım/aldatmam diye dolaşmak naif bir davranış. istisnalar vardır elbet ömrünün sonuna kadar başka kadınlar/erkekler hakkında en ufak bir şey düşünmemiş insanlar (?). genelleme filan da değil bu, günahımı başkalarıyla paylaşayım azalsın gibi bir kaygı veya aldatmaya meyil yok. bazı şeyler hakkında çok iddalı konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hala bi insanin bir kisiyi seneler boyunca aldatmamasina ''vay be takdir ettim iradeli adammis'' yerine ''oha'' diyebiliyorsaniz, pes. cünkü normal olan bu, hayatinizda adam gibi bi iliski yasamamamis olmanizin bi göstergesi su tepkiniz bile yani. bir an önce bakis acinizi degistirmeye calisin, karsinizdakini insan yerine koyarsaniz belki daha düzgün iliskiler yasayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Çok gereksiz bişey abi aldatmak, ilişkinden sıkıldıysan ayrılırsın adam gibi eşşek değilsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hayata 1 kere geliyoruz da ondan. neyse arada ufak yaramazlıklara ihtiyaç duymuyorsan güzel, ama çok da normal değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: hala bi insanin bir kisiyi seneler boyunca aldatmamasina ''vay be takdir ettim iradeli adammis'' yerine ''oha'' diyebiliyorsaniz, pes. cünkü normal olan bu, hayatinizda adam gibi bi iliski yasamamamis olmanizin bi göstergesi su tepkiniz bile yani. bir an önce bakis acinizi degistirmeye calisin, karsinizdakini insan yerine koyarsaniz belki daha düzgün iliskiler yasayabilirsiniz. Konu kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ufak yaramazliklara ihtiyac duyuyorsan, senin kafa yapinda, ayni seylere ihtiyac duyan, ''Acik iliski'' yasamaya acik bir insanla cikarsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 istediğim insanla beraber olurum, istediğimi de yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İradesizliğin, erdemsizliğin sıradanlaşması kadar trajik birşey düşünemiyorum ben. Nasıl şaşırabiliyorsunuz insanlar aldatmadıgında, hiç anlayamıyorum. Normali o arkadaşlar, aldatmak fail kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: hayata 1 kere geliyoruz da ondan. neyse arada ufak yaramazlıklara ihtiyaç duymuyorsan güzel, ama çok da normal değil açıkçası. ufak yaramazlıklar yerine büyük şeyler düşününce gayet normal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: hayata 1 kere geliyoruz da ondan. neyse arada ufak yaramazlıklara ihtiyaç duymuyorsan güzel, ama çok da normal değil açıkçası. Khelben said: Çok gereksiz bişey abi aldatmak, ilişkinden sıkıldıysan ayrılırsın adam gibi eşşek değilsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Birde vanil`in dediği doğru. Sen yapıyorsan, karşı tarafta yapıyordur, dahası hakkı vardır diye düşünüp sineye çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: istediğim insanla beraber olurum, istediğimi de yaparım. Bizde seni basit, hayatındaki tatmini kendine bulamayıp dışarı bakan gelişmemiş zihin diye taklarız. Senin ki de bizim ki de özgürlük tanımında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: İradesizliğin, erdemsizliğin sıradanlaşması kadar trajik birşey düşünemiyorum ben. Nasıl şaşırabiliyorsunuz insanlar aldatmadıgında, hiç anlayamıyorum. Normali o arkadaşlar, aldatmak fail kısım. Abi zaman değişti herkes Amerikan Pastasında yaşadığını sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abicim, atıyorum iş gezisine yurtdışına gidersin.Mesela Amsterdam'a gittin, bir red light a uğramaz mısın ? Aldatmak mıdır yani bu ? Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. Ben beraber olduğum insan dışında birini düşünmeye, hoşlanmaya başladığım anda kendimi aldatmış sayarım. Ama dediğim gibi, eğlencelik anlık birşey aldatmak değildir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Oooo toplanmışsınız gene. Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: abicim, atıyorum iş gezisine yurtdışına gidersin.Mesela Amsterdam'a gittin, bir red light a uğramaz mısın ? Aldatmak mıdır yani bu ? Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil. Ben beraber olduğum insan dışında birini düşünmeye, hoşlanmaya başladığım anda kendimi aldatmış sayarım. Ama dediğim gibi, eğlencelik anlık birşey aldatmak değildir bana göre. ODa böyle düşünüyorsa ve saygı duyuyorsan porblem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: Neden yapayım ya neden, amaç ne ki, arkadaşlarımla olmak için çıkıyorum dışarı, kaçamak için değil. dünyada böyle erkeklerin de olduğunu bilmek ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Oha bu topicte beni taşlarlar lan resmen,en iyisi kaçayım ashdsahdas. o aldatmam diyen delikanlıları rus ülkelerinde görmek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar