Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden aldatıyorlar

Buyse

Öne çıkan mesajlar

aldatmayı huy haline getirmekten bahsetmiyorum. o hastalık. aldatmak illa kuçaktan kuçağa gezmek veya düzenli rusa gitmek şeklinde de olmaz.

ama ben hiç aldatılmadım/aldatmam diye dolaşmak naif bir davranış. istisnalar vardır elbet ömrünün sonuna kadar başka kadınlar/erkekler hakkında en ufak bir şey düşünmemiş insanlar (?).
genelleme filan da değil bu, günahımı başkalarıyla paylaşayım azalsın gibi bir kaygı veya aldatmaya meyil yok.
bazı şeyler hakkında çok iddalı konuşmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hala bi insanin bir kisiyi seneler boyunca aldatmamasina ''vay be takdir ettim iradeli adammis'' yerine ''oha'' diyebiliyorsaniz, pes.
cünkü normal olan bu, hayatinizda adam gibi bi iliski yasamamamis olmanizin bi göstergesi su tepkiniz bile yani.
bir an önce bakis acinizi degistirmeye calisin, karsinizdakini insan yerine koyarsaniz belki daha düzgün iliskiler yasayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

hala bi insanin bir kisiyi seneler boyunca aldatmamasina ''vay be takdir ettim iradeli adammis'' yerine ''oha'' diyebiliyorsaniz, pes.
cünkü normal olan bu, hayatinizda adam gibi bi iliski yasamamamis olmanizin bi göstergesi su tepkiniz bile yani.
bir an önce bakis acinizi degistirmeye calisin, karsinizdakini insan yerine koyarsaniz belki daha düzgün iliskiler yasayabilirsiniz.

Konu kapanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

İradesizliğin, erdemsizliğin sıradanlaşması kadar trajik birşey düşünemiyorum ben.

Nasıl şaşırabiliyorsunuz insanlar aldatmadıgında, hiç anlayamıyorum. Normali o arkadaşlar, aldatmak fail kısım.

Abi zaman değişti herkes Amerikan Pastasında yaşadığını sanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim, atıyorum iş gezisine yurtdışına gidersin.Mesela Amsterdam'a gittin, bir red light a uğramaz mısın ?

Aldatmak mıdır yani bu ?

Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil.

Ben beraber olduğum insan dışında birini düşünmeye, hoşlanmaya başladığım anda kendimi aldatmış sayarım.

Ama dediğim gibi, eğlencelik anlık birşey aldatmak değildir bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

abicim, atıyorum iş gezisine yurtdışına gidersin.Mesela Amsterdam'a gittin, bir red light a uğramaz mısın ?

Aldatmak mıdır yani bu ?

Aldatmak kafada olur.Anlık zevkle değil.

Ben beraber olduğum insan dışında birini düşünmeye, hoşlanmaya başladığım anda kendimi aldatmış sayarım.

Ama dediğim gibi, eğlencelik anlık birşey aldatmak değildir bana göre.

ODa böyle düşünüyorsa ve saygı duyuyorsan porblem yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...