Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden aldatıyorlar

Buyse

Öne çıkan mesajlar

nedir abi bu kadınlardan "benim" ve erkeklerin çektiği. bir kaç gündür peşpeşe aldatma haberleri okuyorum. en son murat göğebakan hastanede kanser tedavisi görürken, ölümden dönerken, karısı 20lik basketbolcuyla eğleniyormuş. boşanma davası açmış adam.

hayatta biraz tökezleyince, biraz onlara göre "güçsüz" gözükünce neden hemen başka yollara gidiyorlar hemen. iki dakika vefa gösteremezler mi yani?

erkek askere gider çile çeker, hop duyar ki hatunu akşam simidi etmişler, benim başıma geleni biliyorsunuz, bu adamın ki var. bir sürü örnek var böyle.

cidden düzgün kadın var mı abi dünyada. çünkü gerçekten güvenimi kaybediyorum artık düzgün bir kadın bulabileceğime dair.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tamamen karaktersizlik yani.
kadin-erkek alakasi yok.
yok iste babasindan cok cekmis, ondan bi saykoluk var falan degil.
tamam onun da psikolojiye cok etkisi vardir ama karakterin saglamsa, basina ne gelirse gelsin pislik yapmaya yeltenmezsin.

madem aldatmaya meyillisin, aldatacak gibi oluyorsun ara sevgilini ayril. ondan sonra ne yapiyorsan yap.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cidden düzgün kadın var mı abi dünyada. çünkü gerçekten güvenimi kaybediyorum artık düzgün bir kadın bulabileceğime dair.

Ben ciddi manada inancımı yitirdim bu konuda. Ama kadından ziyade düzgün insan yok fazla. Erdem baya azalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

said:

Ben ciddi manada inancımı yitirdim bu konuda. Ama kadından ziyade düzgün insan yok fazla. Erdem baya azalmış.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

İrade, karakter hepsiyle alakası var neden yok ki?

Ben 8 yıldır aldatmadım, aldatmam da. 1 saatlik zevk için yılları mı çöpe atayım.

Bu mantığı ciddi anlamda kavrayan aldatmaz zaten. Öyle 3-5 tane zibidi gördünüz diye herkesi zibidi yapmayın. Aramıyacaksınız bu kadar basit. Kendiliğinden gerçekleşecek. O zaman değerli olur. Arayıp bulan arayanı bulur. ARayanlarda aramayı bırakmaz. Sorada aldatma vs olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...