Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 nedir abi bu kadınlardan "benim" ve erkeklerin çektiği. bir kaç gündür peşpeşe aldatma haberleri okuyorum. en son murat göğebakan hastanede kanser tedavisi görürken, ölümden dönerken, karısı 20lik basketbolcuyla eğleniyormuş. boşanma davası açmış adam. hayatta biraz tökezleyince, biraz onlara göre "güçsüz" gözükünce neden hemen başka yollara gidiyorlar hemen. iki dakika vefa gösteremezler mi yani? erkek askere gider çile çeker, hop duyar ki hatunu akşam simidi etmişler, benim başıma geleni biliyorsunuz, bu adamın ki var. bir sürü örnek var böyle. cidden düzgün kadın var mı abi dünyada. çünkü gerçekten güvenimi kaybediyorum artık düzgün bir kadın bulabileceğime dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 farklı tatlar hep hergün et pılav yenirmi yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hayat çok zor be. eskiden böylemiydi hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatma oranı erkeklerle aynı aslında, farklı değil. sen şimdi hamilelerin her yerde hamile görmesi gibi dikkat ediyorsun buna. herkes en az bir kez aldatır. çok takılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu tamamen karaktersizlik yani. kadin-erkek alakasi yok. yok iste babasindan cok cekmis, ondan bi saykoluk var falan degil. tamam onun da psikolojiye cok etkisi vardir ama karakterin saglamsa, basina ne gelirse gelsin pislik yapmaya yeltenmezsin. madem aldatmaya meyillisin, aldatacak gibi oluyorsun ara sevgilini ayril. ondan sonra ne yapiyorsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet abi kadınlara genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ne gerek var ki aldatmaya. direk karaktersizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o yüzden askerlii yapcan işe gircen çok para kazancan hastalanmıcak duruma gelip öle hatun bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 rahatsiz said: aldatma oranı erkeklerle aynı aslında, farklı değil. sen şimdi hamilelerin her yerde hamile görmesi gibi dikkat ediyorsun buna. herkes en az bir kez aldatır. çok takılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ''herkes en az bir kez aldatır. çok takılma.'' aldatmaya meyilli bir adamin sözleridir misal. genellemelerle siyrilmaya calismayin isin icinden. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Herkezin insan olmasını bekleyemessin.Hayatta kimseye güvenmiyeceksin taa ki düşüne kadar.Düştüğünde kaçmak yerine elini uzatıyorsa biri ona güvenirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu işin zerre kadar karakterle alakası yok.. kandırmayın bi yerlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 PATA said: Düştüğünde kaçmak yerine elini uzatıyorsa biri ona güvenirsin ancak. var mı böyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Llama said: bu işin zerre kadar karakterle alakası yok.. kandırmayın bi yerlerinizi pipine hakim olamiyosan iradenle alakasi var. iradesizliginin ve karsindaki insani aldatmanin da karakterinle alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: ''herkes en az bir kez aldatır. çok takılma.'' aldatmaya meyilli bir adamin sözleridir misal. genellemelerle siyrilmaya calismayin isin icinden. =P abo fişledi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 elbette karakterle alakası var. başka neyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İrade, karakter hepsiyle alakası var neden yok ki? Ben 8 yıldır aldatmadım, aldatmam da. 1 saatlik zevk için yılları mı çöpe atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bazilariniz cok düz bakiyorsunuz olaya, bu da ne kadar ruhsuz oldugunuzu gösteriyor. sorry. HORMONLAR YIIAA diyip kaciyorsunuz. sacmalamayin allasen, her yaptiginiz hatayi hormonlariniza mi mal edeceksiniz ? hormonlu sergenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 said: cidden düzgün kadın var mı abi dünyada. çünkü gerçekten güvenimi kaybediyorum artık düzgün bir kadın bulabileceğime dair. Ben ciddi manada inancımı yitirdim bu konuda. Ama kadından ziyade düzgün insan yok fazla. Erdem baya azalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: İrade, karakter hepsiyle alakası var neden yok ki? Ben 8 yıldır aldatmadım, aldatmam da. 1 saatlik zevk için yılları mı çöpe atayım. yakalanma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 8 yıl nası aldatmaz bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ben aldatsam kendim ayrılırım sevgilimden. Gerçekten seven bir insanın aldatabileceğini sanmıyorum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: said: cidden düzgün kadın var mı abi dünyada. çünkü gerçekten güvenimi kaybediyorum artık düzgün bir kadın bulabileceğime dair. Ben ciddi manada inancımı yitirdim bu konuda. Ama kadından ziyade düzgün insan yok fazla. Erdem baya azalmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: İrade, karakter hepsiyle alakası var neden yok ki? Ben 8 yıldır aldatmadım, aldatmam da. 1 saatlik zevk için yılları mı çöpe atayım. Bu mantığı ciddi anlamda kavrayan aldatmaz zaten. Öyle 3-5 tane zibidi gördünüz diye herkesi zibidi yapmayın. Aramıyacaksınız bu kadar basit. Kendiliğinden gerçekleşecek. O zaman değerli olur. Arayıp bulan arayanı bulur. ARayanlarda aramayı bırakmaz. Sorada aldatma vs olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aldatmayı geçtim de az adam olun aldatmak istedim aldattım diyin bari ya çok aptalca hormon bu yapcak bişey yok muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar