Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 harun yahya yazılarını yapıştırmayın alahınızı seviyorsanız[hline]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ne Harun Yahya'sı be zeka düzeyine oranla yazı yazma bu forumlara.Normal şekilde kaynağı iste vereyim ortadan sırf laf sokmak amaçlı post atma.
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 su asagidaki yazi dahi bu yazinin bulundugu kaynagin tarafli oldugunu, dolayisiyla objektif bir tartisma malzemesi olarak kullanilamayacagini gosterir : ".......İslami camianın gelişmeleri çok akıllıca ve hem kendi geleceklerini hem de tüm insanlığın geleceğini göz önünde bulundurarak değerlendirmesi zorunludur. Anti-propaganda ve fişlenme korkusu İslami faaliyetlerini kendi elleriyle baltalamalarının sebebi olmamalı. Ama belli amaçlar için oluşturulan sosyal ve psikolojik şartlar da kendilerini, İslami camianın aleyhine olacak fiillere itmemeli. Biz Allah'ın izniyle geleceğin İslam'ın olacağına inanıyoruz. İnsanı canlı tutan en önemli etken umuttur. Umutlarımızı mutlaka canlı tutmalıyız. Umudun kaybedilmesiyle hayat da manasını kaybeder. İnancına bağlı bir mü'minin ümidini kaybetmesi ise anlamsızdır. Çünkü Yüce Allah onun her hal ü karda kazançlı olduğunu bildiriyor. İhlasla yaptığı hiçbir şey karşılıksız kalmayacaktır. Bu dünyada alamasa bile ahirette Allah katında alacaktır. Bu dünyadaki sonucu belirleyen Allah'tır. Mü'mine düşen kendisinden istenen gayreti sarf etmektir. Ama ümit canlı tutulmazsa gayret aşkı da kaybedilir. ......"[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 e pek fazla tarafsız olan malzeme yok zaten. en temizi olaylara birkaç pencereden oraya mensupmuşcasına bakıp insanın kendi eleğinden geçirmesi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bana ciddi gelmiyor.. sonuçta masonluk gibi zor üye olunan bir örgütün dünyayi yok etmek için böyle bir örgütü mantikli bir şekilde kurması saçma.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yazıları okudum gercekten cok ılgınc ve bazı dogrular ıcerdıgıne karar verdım kendı tarafımca,buna baglı olarak bıldıgım bır sey varkı kendımı rahat hıssettırıyor.Dunya uzerınde bır denge var ve bu denge cok hassas,kotuluk varsa ve dunyayı sona yaklastırmaya calsıyorsa elbettekı ıyılıkte vardır ve bunun tam tersı ıcın hukum suruyordur.Tek taraflı dusunmemek lazım bu gruplar dunyanın sonunu getırmekmı ıstıyorlar neden o zaman kıtle ımha sılahları almıyorlar zaten cok zengınler demekkı ısler pek de gorundugu gıbı degıl...Can tatlı.[hline]A little less conversation a little more action please
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Dragonutopia, 12 October 2003 15:53 tarihinde demiş ki: Yazıları okudum gercekten cok ılgınc ve bazı dogrular ıcerdıgıne karar verdım kendı tarafımca,buna baglı olarak bıldıgım bır sey varkı kendımı rahat hıssettırıyor.Dunya uzerınde bır denge var ve bu denge cok hassas,kotuluk varsa ve dunyayı sona yaklastırmaya calsıyorsa elbettekı ıyılıkte vardır ve bunun tam tersı ıcın hukum suruyordur.Tek taraflı dusunmemek lazım bu gruplar dunyanın sonunu getırmekmı ıstıyorlar neden o zaman kıtle ımha sılahları almıyorlar zaten cok zengınler demekkı ısler pek de gorundugu gıbı degıl...Can tatlı.[hline]A little less conversation a little more action please [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya ben okudum o yazıları harun yahyanın " masonluk ve yahudilik" adlı kitabında yazıyor onlar. ok?[hline]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: unity100, 27 August 2003 12:42 tarihinde demiş ki: soyle dusun, binlerce devasa sirket - ornegin bp nin butcesi turkiyenin butcesi kadar - zilyonlarca trilyonlarca dolar kar ediyor. ama bu kadar paranin dunyada ayni karsiligi yok. yani mal olarak alamayacagin sey yok bu kadar parayla dunyada. kullanamayacagin kadar cok. dolayisiyla bunlar isvicrede bankalara zulalaniyor. bu sirketlerin hissedarlari var. bu hesaplarin sahipleri var. bu kadar parasi olan adamlar onu kullanmaktan cekinmez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com uzmanlık alanıma giren kısım burasıdır gerisine pek değinmicem açıkçası ama ortada yapılmış katliamlar var bu mesajda. açıkçası baştan aşağı katliam bi mesaj. demek bu kadar paranın dünyada ayni karşılığı yok.mal olarak alamıycağın şey yok demek ve de en ilginç olanı dünyada kullanamaycağın kadar çok demek. ne demektir dünyada kullanamıycan kadar çok para.. böyle bişey yok. dünyada hiçbir zaman kullanamıycan kadar çok para olmaz. dünyada değil hiç bi ekonomide olmaz bu. çok nadir örnekleri görüllür bütçe fazlaları falan gibi. ama onlarda kullanılamıycak para demek değildir zaten. ayrıca dünyada karşılığı olmayan para diye bişey de yok. olsa bile bunun bir kişinin yada bir firmanın elinde olma olasılığı yok. o para belirli bir değer nispetinde dir ve eğer adam kalpazan değilse karışılığı olmaması söz konusu değildir. bilmediğimiz konularda laf olsun diye konuşup üstüne üslük bide bunları başka konulara delil göstermeyelim lütfen.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesela o para şöyle birşey Numb. Tamam uzmanlık alanın ama. Biliyoruz ki her banknot aslında bir senettir. Götürüp altınını devletten alabilirsin. İşte o değerlilerle alakalı. Misal Amerikanın piyasada dönen "currency"si olan dolar, rezervlerindeki altından birkaç kat daha fazla. Herhalde bu olaydı unitynin bahsettiği. Belki de diildi. Belki de..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bu yüzyılın başında ROCKEFELLERın servetinin 1 milyar dolar olduğu biliniyor. Bunun yuzyıl boyunca faizini ve tabiki normalin üstündeki başarılı yatırımlarını düşününce yaklaşık ROCKEFELLERın şu anki serveti (nakit demiyorum) > 500 trilyon dolar gibi bir miktara denk geliyor. Böyle bir servete sahip olan adam dünyanın neresinde kimi isterse başada geçirir yok da eder. Bu tip 3-4 aileyi anlatan bir kitap vardı adını hatırlayamıyorum ama tamamen bu aileleri ve dünyaya etkilerini anlatıyor. Adını hatırlarsam yazarım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Birçok kitapta bu ve bu gibi örgütler abartılarak anlatılır. Sonra da hayal ürünü olduklarını düşünürüz... Ayrıca en büyük güç açlık ve ondan sonra inançtır. Ha demiyorum ki aç bi adam zengin bi adamı alteder. :) ama onun yapamayacağı şeyleri yaptırabiliyo işte. Nie aklıma geldi bilmem.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 15 October 2003 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: horacegoesskiing, 15 October 2003 13:16 tarihinde demiş ki: Mesela o para şöyle birşey Numb. Tamam uzmanlık alanın ama. Biliyoruz ki her banknot aslında bir senettir. Götürüp altınını devletten alabilirsin. İşte o değerlilerle alakalı. Misal Amerikanın piyasada dönen "currency"si olan dolar, rezervlerindeki altından birkaç kat daha fazla. Herhalde bu olaydı unitynin bahsettiği. Belki de diildi. Belki de..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... vala istemeden de olsa sanada mudahale etmek zorundayım horace cim. banknot bir kere bir senet değildir olsa olsa bir çek tir. hatta öyle dememiz bile doğru olmaz. iktisatta çekler için banknot hükmündedir diye bir ibare vardır sadece herneyse. ayrıca currency diye kast ettiğin şey o anda ekonomideki dolanımda olan yani tedavül de olan para sanırım. şöyle bir durum varki oda gene ne kadar attığımızı gösteriyor tabi. sizin bahsettiğiniz sistem 1910-1914 yılları arasındaki sistemdir. o zamanlar altına bağlı bir para standartı vardı . daha sonra Bretton woods sistemine geçilmiştir (1973) bu sistemde her ülke parası abd dolarına bağlanmış. dolarda dolarda altına bağlanmış . 1 ons altın 35 dolar civarındaymış. daha sonra çeşitli sebepler doğrultusunda bu sistemde 1973 şubatında patlamıştır. sonrasında serbest kur politikaları vede bir çok değişik iktisat politikası uygulanmaya devam edilmiştir. fakat o sizin dediğiniz paranın altına bağlı olma olayı 1973 ten bu yana yoktur. tabi bi yanlış anlaşılma olmasın altında bir değerdir ülke adına ve emisyon için gerekli bir değerdir fakat tek başına dersekki ''bu ülkee işte altın rezervlerinin iki katı para bulunduruyo elindee kardeşiiiiiiimm '' bende derimki sana aslında yani ekonomi demek herkesin kendine yakışanı giymesi demektir. yani bugün avrupada kimse yere tükürmüyo yani ekonomi budur.) ha bizde ehrkes ekonomisttir oda ayrı. söle bakiim enflasyon nedir hayat pahalllığı nedir enflasyon düşüyo neden biz hala açız ? vs.. onu bilen yok :) neyse uzatmıyım. dediğim gibi bilip bilmeden atmıyalım lütfen.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tamam lan artist... >:P[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Mino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Amerika kendi ekonomik gücüne güvenerek fazla miktarda dolar basmıştır. O yüzden ABD'nin bütçe açıkları trilyon dolarları buluyor. Savaş, bu paranın gücünü korumak için yapılıyor. Mesela Irak, dış ticaret için Euro'yu kullanmak isteyince Amerika savaş açtı (tabi ki tek neden bu değil ama parasal düzeyde bakarsak olay bu) Amerikan Hazinesi ise 1913 te bir antlaşmayla uluslararası tröstlerin kontrolüne bırakılmıştır. Kennedy Suikastı bu anlaşmazlıktan ötürü olmuştur zaten. Federal Rezervin kontrolü ise birkaç ailenin elindedir. (Rothschild, Rockefeller, Morgan vb.) O yüzden Amerika ne halt yiyorsa sebebi bu paragöz, duygusuz, aşırı-materyalist, güç hırsıyla dolmuş "madden var olup manen hiçbir değere sahip olmamış" ailelerdir. Bu ailelerin politikalarına uymayan yöneticiler bir şekilde iktidardan düşürülür. Nedense çoğu ülkenin başında adam gibi liderler yok. Sizce neden? İşte bu tipler yüzünden. 1970-80 darbeleri nedense Güney Amerika darbeleriyle yakın bir zamanda oluşuyor. Sizce bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum. Ben oylamaların doğruluğuna bile şüpheyle bakıyorum. Her nedense Bilderberg toplantılarına gidenlerin yıldızı parlıyor. Diyeceksiniz medya onları yönlendiriyor. Bence medyadan fazlası var tıpkı "derin devlet" gibi. İngiltere niye Euro'ya geçmedi. Çünkü çoğu borsa oradan kontrol ediliyor. İpler onların elinde. İlk önce borsayı halka açıyorlar. Ondan sonra düşürüp insanların hisselerini sudan ucuz bir fiyata alıyorlar. Koskoca borsa birkaç mega-şirketin eline düşüyor. Sonucu görüyoruz. Kısacası demokrasi, insanlara yutturulmuş bir laftan öteye gidemiyor. Yani millet halinde ayaklanmadan, bilgileri her insana sunmadan vatan zor kurtulur.
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 haha tom raideri hiç açmayın ya filminde adam 5 saniye civari bir süre zarfı çinde kızı balkona doru çekio kız kabak gibi ortada aşşada 20 silahlı sürekli tarıolar nedense 1 kurşun sıyırmıyo bile[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Su Pramit logosu peki nedir.? Taa paralarina kadar islemis olan bu Logo Illuminatinin bir simgesimidir sizce.?[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 piramidin tepesinde goz cok eski kulturlerde tanrinin simgesiydi. sonradan bir suru it kopuk kullana kullana follofos oldu artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: unity100, 28 October 2003 12:23 tarihinde demiş ki: piramidin tepesinde goz cok eski kulturlerde tanrinin simgesiydi. sonradan bir suru it kopuk kullana kullana follofos oldu artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Bir tane kitap vardi Bu illuminati hakkinda.Lakin adini unuttum Onun kitabinda vardi, Eski kulturlerden biride sanirim Misir. Cunku Tanri (sanirim) Ra hem gunes hemde gunes ustundeki goz olarak simgelenirdi .[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 eet orda da varmis[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 İnanmıyorum... aptalca ve anlamsız örnekler o kadar çokki inanmak gelmiyor içimden
Quen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Dünyayı yöneten bir üst konsey vardır.Tüm herşey onların haberi dahilinde olur ,onlar karar verir herşeye.. Bush ve bir çok üst düzey insanda onların etkisi altındadırlar..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 gezegenler arasi ve galaktik konseylerden sonra mi geliyo bu konsey[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eh.. hersey parasi olan konusura cikiyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Açıkcası benimde milyar dolarlarım hatta trilyon dolarlarım olsa dünyayı istediğim gibi yönetmeye çalışırım. Ne öyle beğenmediğim yönetim, ülke falanla sinirimi bozucam.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar