Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyüde gel çocuk, büyüde gel

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

ya çatla da patlaya herkes niye bu kadar takılmış, her şey şekil mi karizma mı arkadaş, istediğini der edersin, moduna göre değişir, gün gelir susarsın, gün gelir repliklik laf edersin, gün gelir sinirden 'çatlayıp patlaman' beklenirken çatla da patla diyerek dalgaya alırsın olayı, nedir yani bu çatla da patla demiş atsın kendini aşşaa falan modları.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

nileppezdel said:

Yeni hatun ayarlamamış olsan saygı duycaktım kanka ama o hareket olmamış işte :D

düşündüm de çatla da patla kısmı da yeterliymiş saygı duymamam içim asfsdaf o ne lan çatla da patla

yeni hatun ayarlamasına saygı duymak lazım +rep bile basıyorum burdan. Ama kız cevap vermemiş demek ki son mesajını fifilememiş.

Yok abi yeni hatun ayarlaması sıradan bir piç yapmış adamı, ama yeni hatun ayarlamasaydı "o kız zaten privhunterı hak etmiyordu" diyebilirdim. Ama şimdi bakınca, hani kankamdır yine derim de, böyle aynı etki yok anlatabiliyo muyum? :D Laflarda sanki adam değer vermiş kız vermemiş gibi gözüküyo ama 2 gün sonra yeni bi kız ayarlayınca iki tarafın da gereken değeri vermediği anlaşılıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...