Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 rahatsiz said: onu yazarken sanırım sabah kan başka bir yerdeymiş heh. hem şirin yaklaşayım hem tavrımı yapayım filan diye düşünüyordun herhalde. sonra kız baybayı çekince wot döşemişsin. olmamış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Privhunter said: Ben -Çatlada patla : ) kız olsam, erkek arkadaşım bana böyle dese, lezbiyen olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ya çatla da patlaya herkes niye bu kadar takılmış, her şey şekil mi karizma mı arkadaş, istediğini der edersin, moduna göre değişir, gün gelir susarsın, gün gelir repliklik laf edersin, gün gelir sinirden 'çatlayıp patlaman' beklenirken çatla da patla diyerek dalgaya alırsın olayı, nedir yani bu çatla da patla demiş atsın kendini aşşaa falan modları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vidar, o istediğini der ok. milletin hoşuna gitmemiş yorum yapmışlar bunda seni bu kadar kızdıran ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Laorx said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHHAHAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dworgian said: vidar, o istediğini der ok. milletin hoşuna gitmemiş yorum yapmışlar bunda seni bu kadar kızdıran ne var ki? kızmadım yaw ne kızması kızgın anlaşılıyosa yazdıklarım ifade edemedim kendimi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 khalad said: nileppezdel said: Yeni hatun ayarlamamış olsan saygı duycaktım kanka ama o hareket olmamış işte :D düşündüm de çatla da patla kısmı da yeterliymiş saygı duymamam içim asfsdaf o ne lan çatla da patla yeni hatun ayarlamasına saygı duymak lazım +rep bile basıyorum burdan. Ama kız cevap vermemiş demek ki son mesajını fifilememiş. Yok abi yeni hatun ayarlaması sıradan bir piç yapmış adamı, ama yeni hatun ayarlamasaydı "o kız zaten privhunterı hak etmiyordu" diyebilirdim. Ama şimdi bakınca, hani kankamdır yine derim de, böyle aynı etki yok anlatabiliyo muyum? :D Laflarda sanki adam değer vermiş kız vermemiş gibi gözüküyo ama 2 gün sonra yeni bi kız ayarlayınca iki tarafın da gereken değeri vermediği anlaşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ama ne kadar değer versen de doğrusu 2 gün sonra yenisini bulmak ki. doğru ne ya yapılması gereken diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Laorx said: HASDIOPGDSHFDPODFGHSOPDFGHJSOGJDSpog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ya orası ayrı bişey ki doğrusu da değil hakkaten, gerçekten değer verdiysen çabuk atlatmak için başka kıza takılmak gerekir genelde. O yüzden kabul edilebilir ve mantıklı bir harekettir ama verdiğin değere de saygısızlık olarak görürüm. Benim de yapmışlığım var orası ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ÇATLA PATLA OLMADI Bİ DAHA http://www.youtube.com/watch?v=Wh-Cllpdj-U&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 DGSFHSGFRJESGAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 of çok iyiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hadi muhammed abi yanlız baslık yanlıs olmus, KIZ VAR AYRILIK VAR falan olsaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AHAHAHA ÇATLA PATLA OLMADI Bİ DAHA DİLİİLİLİİLİLDİİCEEEYYYY böyle aptal dans videoları izleye izleye ben de böyle danseder olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kizlara deger verme modasi gecti. onlar 30 yil onceydi. Simdi mendil islevini gormeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AH ADAMIM ÇOK SOĞUK KANLISIN. EN İYİSİN BRAVO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kuul gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben de hapşırırken ağzımı burnumu elimle kapatıp sonra kızlara sürüyorum elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://tinypic.com/view.php?pic=k4x9mt&s=4 haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 senoirita iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rikkie Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ahah. abi kaç yaşındasınız ya. ergen ilişkilerinizi "AGAZ0R BEN DE GETTING LAID ICABINDA" edalarıyla buraya postladıktan sonra millet trolleyince kızmayın bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PATA Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İki gün niye bekledin ki?Önce başkasını bulup öyle cevap atman gerekirdi. Seni terkettim şunla çıkıyom dicektin.Muhtemelen 5-6 sms uzunluğunda küfür içerikli bi cevap alıcaktın ve o mesajada "ok by" yazman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dastingo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tamam işte laf etmeyin başkalarının hatalarından kendimize ders çıkaralım aynı senaryo olursa naapmıyomuşuz? çatla patla demek yok. açıklama yok. hatta hiç cevap vermiyceksin. takılcak. ama dayanamam ben en azından bi sie mesajı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 of çok iyiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hadi muhammed abi yanlız baslık yanlıs olmus, KIZ VAR AYRILIK VAR falan olsaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AHAHAHA ÇATLA PATLA OLMADI Bİ DAHA DİLİİLİLİİLİLDİİCEEEYYYY böyle aptal dans videoları izleye izleye ben de böyle danseder olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kizlara deger verme modasi gecti. onlar 30 yil onceydi. Simdi mendil islevini gormeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 AH ADAMIM ÇOK SOĞUK KANLISIN. EN İYİSİN BRAVO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kuul gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben de hapşırırken ağzımı burnumu elimle kapatıp sonra kızlara sürüyorum elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://tinypic.com/view.php?pic=k4x9mt&s=4 haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 senoirita iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ahah. abi kaç yaşındasınız ya. ergen ilişkilerinizi "AGAZ0R BEN DE GETTING LAID ICABINDA" edalarıyla buraya postladıktan sonra millet trolleyince kızmayın bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İki gün niye bekledin ki?Önce başkasını bulup öyle cevap atman gerekirdi. Seni terkettim şunla çıkıyom dicektin.Muhtemelen 5-6 sms uzunluğunda küfür içerikli bi cevap alıcaktın ve o mesajada "ok by" yazman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tamam işte laf etmeyin başkalarının hatalarından kendimize ders çıkaralım aynı senaryo olursa naapmıyomuşuz? çatla patla demek yok. açıklama yok. hatta hiç cevap vermiyceksin. takılcak. ama dayanamam ben en azından bi sie mesajı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar