Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Sanırım yeni patch ile unit yenileme sıklığında bir sorun var. Yani yeterince hızlı gösteremiyor bazı addonlar, buff geldi mi, debuff silindi mi, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kopernik said: yaw bnde de portala girdiğimde yda en başta chara girerken sorun yaşıorm alttaki bar doluo oyuna girmio nedense buda addonla mı alakalıdır? aynı şey ben ve bir kaç arkadaşımda var. bilemedik neden olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Aynı sorun bende de var.Loading ekranında bar dolduktan sonra takılıyor... Addon ları kapatıp denedim ama yine de oluyor bazen. Çaresini bulan olursa ve buradan paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Gangren said: Pyro said: Gangren said: Pitbull 3'ten, 4'e geçtiysen, gidebilir. Pb4 kullanıyorum zaten, sorunda o. Beta 8'den Beta 9'a geçince de siliniyormuş. Ayrıca ÇOK rezil addon ya Pb4, baya uğraştırıyor. Eh gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fps düşüşü sadece raidlerde oluyorsa recount, decursive, omen gibi addonları kontrol edin en başta. Bunlar kapanınca sorun ortadan kalktıysa yeni güncellemeleri beklemeniz lazım. Başka bir yol Interface > Help kısmından Display Lua Errors seçeneğini aktif hale getirmek. Bu sayede hata veren addonları görme şansınız olur, daha net belirleyebilirsiniz problemin kaynağını. Bunlara rağmen sorunu tam olarak bulamadıysanız OptionHouse addonunu indirip /oh komutuyla çalıştırın ve "enable cpu" seçeneğini işaretleyin /reloadui yapın. Ardından memory ve cpu sütunlarını inceleyerek anormal değerler gösteren addonları takip etmekten başka yol yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Pb4 gibi allah belasını versin demek istiyorum. Hala çözemediler de bu ayarların gitmesini, sanırım da uğraşmayacaklar anladığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Gangren said: Pyro said: Gangren said: Pitbull 3'ten, 4'e geçtiysen, gidebilir. Pb4 kullanıyorum zaten, sorunda o. Beta 8'den Beta 9'a geçince de siliniyormuş. Ayrıca ÇOK rezil addon ya Pb4, baya uğraştırıyor. Ben de beta 4 varmış gerçi de gidiyordu tüm ayarlar. http://www.wowace.com/addons/pitbull4/files/8608-v4-0-0-beta9/ dan çektim demin, ne varsa ot bok enable ettim pbnin, düzeldi su an hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Aynı sorun bende de vardı..Milk Scrolling Battle text'i Update ettikden sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu pitbull da ne yahu.ben x-perl kullanıyorum onda da sorun var ama dc olmuyorum en azından.x-perl en iyisi değil mi bu unit-frame addonlarının içinde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 En iyisi diye bir şey yok. Ne aradığına göre değişiyor addonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben wow'un kendi ui'sini kullanıyorum. moveanything ile yerini değiştirdim. barlar için bartender4. mis gibi herşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar