SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi illallah ettim. Gırtlağıma kadar dayandı yani artık çektiğim çile. Tamı tamına 4 yıldır ufacık bir rüzgarda hayat çile oluyor 1 hafta. Şu an da o durumlardan birini yaşıyorum. Teknik resim yetiştirmem gerek yarına, ama kafamı eğip çizemiyorum. Beynim akacak gibi hissediyorum. Burun spreyi var sıkıyorum, akıyor, yine doluyor başım. Artık kanayacak bi kez daha sıkarsam. Acile gideceğim o duruma geldim artık. Ama vakit kaybetme lüksüm de yok. Ağlamak istiyorum, beynim acıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ıslak kafayla dışara çıkma yavrucugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Tedavisi nasıl olmaz bi hastalığın ya. 2 hafta antibiyotik tedavisi sonrası yine aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi ıslak kafayla çıkmak falan değil, öyle birşey yaparsam ölürüm direk. Saçımı çok iyi kurutsam da, kuruttuktan sonra beklesem de, çıkınca yine oluyor yine oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 benım kucukkene vardı agrısı dayanılmazdı o yuzden anlayabılıyorum boyle bu denız suyu kürlerinden herseyden yaptılar banamısın demedı , ama buyudukce azaldı sımdı neredeyse hıc yok gıbı cok nadır oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Buranın denizi de yaramıyor ki abi Giriyosun akıyor, daha beter iltihaplanıyor sinüslerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 oyle denıze girmek değil ya =) bu şişelerde satılıyor ondan =) fısfısıda var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ha okyanus suyu diyorsun abi hepsi geçici çözüm, ben tamamen kurtulabilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abartısız 20 senedir o buru spreylerini aralıksız kullanıyorum. Hani zararlı çok kullanmayın falan diyorlar ya. Zararlı olmadığının kanıtıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 seagle, yalnız değilsin. Aynı problemi aktif olarak 3-4 senedir ben de çekiyorum, şuan yapamayabilirsin ama önce suyu kaynatıyosun sonra 2 tutam papatya atıyosun sonra buharını içine çekiyosun, 3dk yapıyosun sonra bi yarım saat sonra daha tekrar yapıyosun. İlk seferde işe yaramayabilir ama 2-3 defa yaptıktan sonra deli gibi rahatlatıyor yalnız burnun o bi kaç gün boyunca baya bi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 burnunu aldır ameliyatla sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi vicks de harika yapıyor aslında, ama gelgelelim burada nöbetçi eczane bulunmuyor =/ Bitki çayı vardı ya, papatyalarını ayırayım onun yapayım o dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çatlada patla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Farinal said: çatlada patla :) ahahaha cok adisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 acile gittim gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 jacabo said: oyle denıze girmek değil ya =) bu şişelerde satılıyor ondan =) fısfısıda var sanırsam serumfizyolojik mi ne diyolar o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 iğne ile deliyorlar sinüsleri diye hatırlıyorum boşaltıyolar ordaki iltihabı işte. ama tekrar edebilitesi yüksek ıslak saç yaparsan eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Pati uçtuğu içi yazamadım gece gittim acile, röntgen çektiler. Özellikle burun iki yanındaki sinüsler komple dolu dedi. İğne yaptı baş ağrısı için, antibiyotik tedavisi yazdı. İğne ağrımı aldı da, gece süreki akıntı oldu uyandım falan. Kötü bi geceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ilkokuldan beri çekerim sinüzit i bir ara ameliyat olmayı falan düşündüm doktorlar 2 sene içinde tekrarlar yani sürekli sürekli olmanın manası yok dediler ama bazen öyle bir zaman geliyor ki insan 2 senede olsa rahatlamak istiyor. Horlamaya zarta zurta herşeye neden oluyor rahat uyku çekemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Abi biraz iğrenç birşey ama sinüzit ağız kokusuna neden oluyor birde, en fenası da o sakızla ömrüm geçiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 SeaGle said: Abi biraz iğrenç birşey ama sinüzit ağız kokusuna neden oluyor birde, en fenası da o sakızla ömrüm geçiyor lan o bende olmuyor sende farklı birşey olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aslında o konuda mide hastalığından da şüpheleniyorum gastrit de var bende yakın zamanda bi 20 yaş bakımına girmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ağız kokusunu gastrit yapar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bu arada, grip için kongest yazmış sinüzit için amoksilav yazmış bi de burun damlası vermiş amoksilav iyidir mi of bide dudak kuruluğu falan yapıyor antibiyotikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar