Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinüzit

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Abi illallah ettim.

Gırtlağıma kadar dayandı yani artık çektiğim çile.

Tamı tamına 4 yıldır ufacık bir rüzgarda hayat çile oluyor 1 hafta. Şu an da o durumlardan birini yaşıyorum.

Teknik resim yetiştirmem gerek yarına, ama kafamı eğip çizemiyorum. Beynim akacak gibi hissediyorum.

Burun spreyi var sıkıyorum, akıyor, yine doluyor başım. Artık kanayacak bi kez daha sıkarsam.

Acile gideceğim o duruma geldim artık. Ama vakit kaybetme lüksüm de yok.

Ağlamak istiyorum, beynim acıyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

seagle, yalnız değilsin. Aynı problemi aktif olarak 3-4 senedir ben de çekiyorum, şuan yapamayabilirsin ama önce suyu kaynatıyosun sonra 2 tutam papatya atıyosun sonra buharını içine çekiyosun, 3dk yapıyosun sonra bi yarım saat sonra daha tekrar yapıyosun. İlk seferde işe yaramayabilir ama 2-3 defa yaptıktan sonra deli gibi rahatlatıyor yalnız burnun o bi kaç gün boyunca baya bi akıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati uçtuğu içi yazamadım gece

gittim acile, röntgen çektiler. Özellikle burun iki yanındaki sinüsler komple dolu dedi.

İğne yaptı baş ağrısı için, antibiyotik tedavisi yazdı.

İğne ağrımı aldı da, gece süreki akıntı oldu uyandım falan.

Kötü bi geceydi
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokuldan beri çekerim sinüzit i bir ara ameliyat olmayı falan düşündüm doktorlar 2 sene içinde tekrarlar yani sürekli sürekli olmanın manası yok dediler ama bazen öyle bir zaman geliyor ki insan 2 senede olsa rahatlamak istiyor. Horlamaya zarta zurta herşeye neden oluyor rahat uyku çekemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...