Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bu akşam/gece cyb barracks a gitmek için 65-85 arası doc içeren bi team aranıyor :) ilgilenenlerin dikkatine.[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 napcan? hellspinner içinse gelirim benim soldierla hellfury içinse bulursan bi tanede bana ayır ehe acaip zor yapmışlar çıkma şansını eskiden böyle diildi yada jovi gibi ballı olucaksın ilk mobta düşücek :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 eger baglantı sorunum olmassa benim lvl80 docla gelirim.
NeoCrime Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Pop eger hellfurry filan lazımsa gene beraber gideriz. hallederim ben orayı senin için. hatırlarsan daha önce yapmıştım :) şimdi daha güçlü olduğuma göre......[hline]Ken "Neurochrome" Kerans-Narzum
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ok ben geldim :) vala amacım xp toplamak arada güzel loot çıkarsa cabası tabe :) benim karakter omni-ent te, tir in biraz dışında bi yerde buluşabiliriz, cvplarınızı bekliom sora oyuna girerim :) dün bi gittim tek başıma anca bi cyborgun enerjisini yarıya indirdim sora bitane daa saldırdı kaçtım falan, hep 170 üstü elemanlar falan vardı zaten. tir in biraz dışında bi istasyon var orda save de edebilirim guard yoksa[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 /tell itemsbot hellfury ya da http://auno.org/ao/db.php?cmd=search&name=hellfury sanırım QL 80 olanlardan bahsediyorlar, resminden tanıdım, hiç işim olmaz da bunlarla =) [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Şubat 2003 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu arada tir in kapısına bi komutan eleman koymuşlar 1700 küsür vuruo, lol zaten 2091 hp var benim. 2 defa öldüm geçicem diye. dün gitmedik bugün gidiomuyuz bari? cyborglara gitmek için başka kısa bi yol varmı tir dışında grid falan?[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Tir gridten çıkarsın ama çıkış noktasında da 2 tane guard var sentinel eger yalm yoksa şansın çok düşük guardlardan kurtulmak için ayrıca barrackstaki cyborglar çok zor ölüyo neden onlarla zaman kaybediyosun ki ( eger barracksın içindekilerden bahsediyosan )[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 tam cyborg barracks`in hemen east`inde fixer grid exit var greater tir county`de. lvl 100+ bi fixer`a seni fgrid`lemesini rica edebilirsin.
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben yardıma gelırım musaıt olursam[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Commander steel rulez valla. Acaip sağlam. Dün 200 3-4 kişi epey bi kastılar ama hepsi öldüler en sonunda. Lootunda ilginç bişi var mı acep?[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Elantir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bir kac gun once oldurduler onu. hic bisey cikmamis sanirim.
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Stell tek olsa neysede etrafındakı 3 4 guardda dalıyo ortalık baya karısıyo.:)
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 zaten kapıdan çıktıktan sora 2-3 sn beklemese oyun direk yükselicem uçacam ama olmadı. benim xp almam lazım değişik yerlerde :) shade öldürmek sıkıo bi süre sora bide elimdeki 6 çanta monster part da convert etmem lazım :-P 100 tane felan [hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" [Bu mesaj Norak tarafından 04 Şubat 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Fixer grid lazim olursa /tell at bana. Greater Tir County cikisi 3. katta, cok yakinina cikiyorsun barracksin. Yanliz public dungeonlar XP almak icin pek iyi yerler degildir, moblarin HPleri normal moblara kiyasla cok cok fazladir, kesinlikle degmez oldurdugune, genelde loot icin gidilir dungeonlara. Hala niye shadelere gidiyorsunki? 1-200 arasi team mission oldu artik lol
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 omni-ent te 3 gündür sadece 2 tane uygun team bulabildim :-P millet ya kırmızı ya gri falan :)[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Dusuk levellarda iyi team bulmak zordur biraz. Ilerde degisiyor merak etme, 90-100 civarinda NLCe gitmeye basla, daha kolay team bulursun.
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 newland city'ye artik clanlar giremior :/[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Valla 130 a kadar agenta team bulmak hakkaten işkenceydi ama şimdi sorun olmuyor. Hele 80-120 arası falan direk bence borglara gidin orda herkes herkese muhtaç zaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Cheater, 07 Şubat 2003 12:55 tarihinde demiş ki: newland city'ye artik clanlar giremior :/ Imzasindaki toon OT, onun icin NLC dedim. Stinky clannerlar girmesin zaten NLCe, kokuyo ortalik sonra.
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kill kill kill[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Team acısından ben cok sanslıyım herhalde.. LvL 100 den sonrası Clan lar ıcın cok kolay cıdden tır s.gate de dıkılmek bıle yetıyor team kurmak ıcın. Home ıle T.C. arasında gıdıp gelıyorum.:) [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 08 Şubat 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende dün farkettimki omni takımları hep araziye yayılmış durumda :) dün bi çıktım 4-5 teame denk geldim benim lvllarda olan, 3 lvl birden atladık hiç ölmeden 2 saatte :) şehirde bekleyen yok o yüzden bulamıom omni-ent te felan.[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Öne çıkan mesajlar