derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Triumph'larla argent pavilion dan tier 9 parcalari aliniyomus. Sanirim exalted olmak gerekiyo.. Quartermaster bisi göstermiyo. Yada yerini ben bulamadim. Nerdedir acaba yada nasil hizli exalted olunur? tabard fln aliniyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Eğer ToC raidinin girişini biliyosan, iki factionun da vendorları o girişin üzerinde dizilmiş durumda. Birinin linkini veriyim ordan bulursun, diğerleri yanında. http://www.wowhead.com/?npc=35575 Ayrıca reputation gerekmiyo T9 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Exalted olmana gerek yok. Trial of the crusader girisinin oldugu yerde sağda npc. Onlardan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ok süper t9 head ve shoulder'i, dalarandan triumph la aldigimiz head ve shoulder dan daha kötü. Karma topluyorum bende epicleri. Ring'i de aldiktan sonra Gs 4,3 fln olucak. Nasi arttiricam daha fazla gs yi. Raidlere 5,2k adam ariyolar ghep. arada 1k lik gs var. armory=> tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 para harcaman lazım onun için. crafted chest/bracer/icc boots falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yeni heroicleri farmla toc 10/25 girersin thriump itemlerini aldiktan sonra zaten tez zamanda 5k olur gear score ondan sonrasi biraz sancili olabilir icc konusunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar