metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu haberi görünce telefonla birbirine söylüyordur millet be.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Şimdi burada öyle şeyler konuşurumki beni BAN'larlar o yüzden susuyorum. Flash Haber'e bak ya. Flash Haber nedir?[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Abi bumu flash haber kimdir hülya avşar ayrılcagı benim hayatımdaki etkisi nedir.... Bu flash haber degil olsa olsa ... töbe töbe sallayın ta türk tv ciligi bu kadar işte...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Money talks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 niye kanallara kızıyorsunuz ki? ikinci bahar var biz evleniyorz var sonra bbg vardı, zilyon tane ağa dizisi mafya dizileri üüüü.. ratingleri tavana vurmasa bu kadar şebeklik yaparlar mı?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 This is Turkish you know! Şu rating aletlerinden bize taksalar birer tane![signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hulya avsar kim mi? sen bunu ciddi ciddi soruyor musun? son 20 yila damgasini vuran insanlardan biri diyebilirim. yani o kadinin gucu turkiye de baska kimlerde var bi soyleyin. her seye at gozluguyle bakmayin ya lutfen egitim sart diyorsunuz da kendinizi egitmeden soyluyorsunuz bunu. okula gitmek egitim almak demek degildir. hangi konu insanlarin ilgisini cekiyorsa o konu flas haberdir o kadar yani. senin veya senin arkadasinin adi ciksa deseler flas haber x kisi karisindan ayriliyor. kim takar? hic kimse ama bahsettigimiz kisi gercekten elinde toplumsal guc olan biri olunca isler degisiyor tabi.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 dogru duzgun haber istiyorsaniza cnn,ntv izleyin o halde?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ciddi olarak diyorum 1 aydır televizyon izlemiyorum.O yzdn ne oluor ne bitior bilmiorm. Ztn bu tip olaylardan sorada bilmek dahi istemiorm.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: -Melancholy-, 31 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: hulya avsar kim mi? sen bunu ciddi ciddi soruyor musun? son 20 yila damgasini vuran insanlardan biri diyebilirim. yani o kadinin gucu turkiye de baska kimlerde var bi soyleyin. her seye at gozluguyle bakmayin ya lutfen egitim sart diyorsunuz da kendinizi egitmeden soyluyorsunuz bunu. okula gitmek egitim almak demek degildir. hangi konu insanlarin ilgisini cekiyorsa o konu flas haberdir o kadar yani. senin veya senin arkadasinin adi ciksa deseler flas haber x kisi karisindan ayriliyor. kim takar? hic kimse ama bahsettigimiz kisi gercekten elinde toplumsal guc olan biri olunca isler degisiyor tabi. yazdığın cidden komik :) o toplumsal gücü iq su 70 in altında olan kısım varmedimi o soytarıya peki ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hülya avşar o anguttan benimle evlenmek için ayrılıo siz bilmionuz ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Size asıl flaş haberi söliim: Dr. Seçkiner Görgün Işınlama mümkün dedi olm! Adam İtalyanlarla anlaşmış burada labrotuar açacaklarmış adama çatır çatır ışınlama yapacakalr.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Geçen günde Flaş Haber girdi Flaş Tv de Deniz Akkaya bikinili görüntülenmiş bodrumda =) Ayrıca tren kazası olduğu gün flaş tv de aynen şöyle bir altyazı geçti... "Sakarya da ki tren kazası nedeniyle sunucumuz Savaş Kalafat , Canlı yayında Caner ile yapıcağı telefon görüşmesini iptal etti!!! "[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: -Melancholy-, 31 Temmuz 2004 10:01 tarihinde demiş ki: hulya avsar kim mi? sen bunu ciddi ciddi soruyor musun? son 20 yila damgasini vuran insanlardan biri diyebilirim. yani o kadinin gucu turkiye de baska kimlerde var bi soyleyin. her seye at gozluguyle bakmayin ya lutfen egitim sart diyorsunuz da kendinizi egitmeden soyluyorsunuz bunu. okula gitmek egitim almak demek degildir. hangi konu insanlarin ilgisini cekiyorsa o konu flas haberdir o kadar yani. senin veya senin arkadasinin adi ciksa deseler flas haber x kisi karisindan ayriliyor. kim takar? hic kimse ama bahsettigimiz kisi gercekten elinde toplumsal guc olan biri olunca isler degisiyor tabi. heh at gözlüğü? :-) Hülya Avşarın toplumsal güç olması onun evlenmesi boşanması burnunu karıştırması gibi saçma hareketlerinin flaş haber olarak önüme sunulmasını doğru kılmaz. zira her güçlü olanın söylediği yaptığı şey önemli, bunun da gösterilmesi doğru olsaydı Hülya Avşar'dan önce daha bir ton adam var ülkede. (günün ipucu; argümanları(fikir, sav) güce dayandırmaya bir tartışma bozukluğu olarak "argumentum ad baculum" dendiğini biliyor muydunuz?) Aslında en büyük kızgınlığım, Hülya Avşar'ı toplumsal bir güç olmasını sağlayan halka. Eğer ki bir kişi Hülya Avşar'ın özel hayatıyla ilgil haberleri flaş haber olarak görmek istiyorsa, veya gördüğüne seviniyorsa, kimse kusura bakmasın o kişi cahildir, bilgisizdir. Haber olarak gösterilmesi gereken onlarca konu varken, basit bir kadının basit hayatına ilgi duyuyorsa, bariz bir şekilde uyutulduğunu farkedemiyorsa... nediyim kızamıyorum bir şeylerin ucu kendine dokunduğunda uyanır belki diyorum. (tabi o sırada başka bir şeye sığınmazsa.) Tabi medya denen iğrençliğin de bunda payı var. Hani nerde kızını telle boğan adamın flash haberi? hani nerde işkence gören çocuklar? hani nerde Irak'ta devam eden savaş?? parayı bastırana haber yapıyorlar bu hayvanın oğulları. Ha peki bu yanlış mı doğru mu? yapabilirler elbette kanunlara aykırı değil gerçi gazetecilik ile ilgili derin bir bilgim yok ama bunun habercilik etiğine uygun olmadığına kesin olarak eminim.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Temmuz 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Temmuz 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Leathas, 31 Temmuz 2004 10:56 tarihinde demiş ki: dogru duzgun haber istiyorsaniza cnn,ntv izleyin o halde? Benim izledigim 4 kanal var. Discovery,National,Cnn Turk,Haber Turk geceleride Trt1 iide diziler oluyor :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Habertürk de TAKİ DOĞAN ile hödö Kokteyli haberleri bayıyor adamı...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: DIEMASTER, 31 Temmuz 2004 17:08 tarihinde demiş ki: Benim izledigim 4 kanal var. Discovery,National,Cnn Turk,Haber Turk geceleride Trt1 iide diziler oluyor :D CNBC-E'yi unutmuşsun. :) Unuttun değil mi?! :hrr:[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 31 Temmuz 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar