Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ben star chamber'a staff horse ile girilmesini istemiyorum. $unu sagladim, star chamber'da iken ata binemiyorsunuz fakat go star chamber dediginizde atin cantasina dusmesini istiyorum nasil birsey yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 region a event vermeyi biliyorsan o evente ... on=@enter if (&statf_onhorse) src.dclick endif [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 31 Temmuz 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 31 Temmuz 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 region'a nasil event verebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 map.scp'ni aç. mesala [area room sweet room] altına events=r_test ekle mesala. sora gel region.scp'ne [REGIONTYPE r_test] ON=@Enter src.sysmessage Odami daginik birakmayin. mesala bu şekilde event verebilirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesela nbl scriptlerinde r_delucia vs. baya i$ine yarar.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 oLmadi yahu.. biri tam anlatabilirmi :) yukaridaki gibi event verdim ama olmadi deneyip bi bakabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ayrica ba$ka bir sorunumda var. bu vendor isimlerini runuo'daki gibi renkli yaptim. sphere'a res attiktan sonra bu vendor isimleri eski hallerine donuyorlar sinir oLdum yahu. bi sebebide yok ama script icinde bi bosluk koyup resync atsam gene sari gozukuyorlar sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 spheremap.scp de [AREA Star Chamber] CLASS=39 FLAGS=0180 RECT=5123,1743,5171,1792 P=5140,1762 GROUP=Green Acres EVENTS=e_staratsiz Herhangi bir scp ye yada eventlerini koydugun scp ye [EVENTS e_staratsiz] on=@enter if (&statf_onhorse) src.dclick src.sysmessage in atindan saygisiz :) endif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 jonq direk event eklersen olmas fakat once r_xxx ekleyeceksin daha sonra [regiontype r_xxx] ON=@Enter src.events +e_xxx gibi yapacaksın.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yok sabahlamak yaramıyor bana onu anladım :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar