Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 metrobüs gereksiz yere yolu uzatır direk otobüs var tek vesait rahat rahat meydandan meydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 taksi denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Taksiye bin 20-25 tl ver rahat rahat git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bana versin 20-25 lira ben götürürüm onu elinden tutup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 otobus kullan meydana gideceksen metrobus var diye seferleri azalmis olabilir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gitme bence bakırköye. gereksiz bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bakırköy>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Tek vasıta otobüs var ya mecidiyeköy bakırköy diye Meydanın önünde iniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Miraul said: m.koy den taksime metro ordan dolmus hahah. olud olacak beşiktaştan gelsin. mecidiyeköyden daha yakın, orda var bakırkoy otobuslerı mecıdıyeköy duragında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 tek otobüs bulamadım, yok dediler. taksim'e gidip ordan dolmuş'a bindim. çok da rahat gittim. o kadar yaygara kopardım bari sonucu bildireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Sparkcaster said: bakırköy>*kazım>bakırköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Öğlen boş bir saatse : Otobus Trafik olan bir saatse , metrobüsle incirli durağı , hemen Çalışlar Caddesinden , minibus ile 10 dk da meydan.. Ya da Taksim + dolmuş da bir seçenek ama metroya in çık yapana kadar metrobus Haliçe gelmiş olur bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Aik0 said: tankla git AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 önce taksime yürü sonra DOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 mecidiyeköyden bakırköye nası yok otobüs, kırmak lazım onların azını nası yalan bu, basın sitesi bile bakırköyden geçiyo nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar