Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 buddha ne boş bir trollmüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi dedim ya çok fenerli troll gördüm bu forumda da Buddha gibisini görmedim,uğraşmaya değmez,bırakın kendi haline... Ben ne bileyim baştan adamın 2006 yılından bahsettiğini gülüp geçerdim:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 buddha elle gol attığınız futbolu voleybola çevirdiğiniz günleri ne çabuk unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bu hakemlerlemi bu kadar oluo yoksa bu federasyon yöneticileriylemi bu kadar oluyo tartışma konusu. Fener yüklenirken keitaya neden ceza vermediğini neden sölemiyor acaba. Nouma nın futbol kariyerini sonlandırdılar ama keitaya bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Degmezse 5 sayfa neden yazdın Sotto =) Peki dedik daha ne denir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 _MysteriouS_ said: Bu hakemlerlemi bu kadar oluo yoksa bu federasyon yöneticileriylemi bu kadar oluyo tartışma konusu. Fener yüklenirken keitaya neden ceza vermediğini neden sölemiyor acaba. Nouma nın futbol kariyerini sonlandırdılar ama keitaya bişey yok keyta numadan daha zenci, korkuyorlar o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Buddha said: Degmezse 5 sayfa neden yazdın Sotto =) Peki dedik daha ne denir bilmiyorum. Başta dedim heralde yanlış hatırlıyor ben de hatırlayamadım bir bakayım... Sonra iş bjk maçına gelince kopuyor orada benim için.. Neyse:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 SeaGle said: keyta numadan daha zenci, korkuyorlar o yüzden Sarı Kırmızıyı inciltmek korktukları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar